Тв новини

Утре (21-ви януари) в „Опасно изкушение“ Кая решава да направи ДНК тест


НА КРАТКО какво се случва в 120 епизод на „Опасно изкушение“ който може да гледате от 20:00 часа на 21 януари 2022 (петък) по bTV.

Кая пита Ендер, дали Ерим е негов син, а тя го заплашва да стои далече от Ерим, защото ще говори с Халит да го уволни

Елиф изпраща бижу на Зайнеп в знак на добра воля, а Йълдъз казва на сестра си, че това са класическите номера на лошите жени.

Асуман не спира да притиска Зайнеп и Алихан, кога най-накрая ще определят датата на сватбата си.

Разбираме, че в миналото Ендер се е опитала да направи аборт, но не е успяла.

Ендер казва на Кая, че му се иска Ерим да е негов син, защото много иска да бъде с нея.

Кая решава да направи ДНК тест.

Кая пита Ендер, дали Ерим е негов син, а тя го заплашва да стои далече от Ерим, защото ще говори с Халит да го уволни.

Кая сънува кошмар, че Ерим го обвинява, че е разбил живота му и той не е негов син, а син на Халит.

По -късно при него идва или по-точно нахлува бясна Ендер и го пита с какво право се вижда със сина ѝ?! Кая ѝ отговоря, че е попитал Халит, но не е знаел, че трябва да попита и не. И я пита след като Халит не е възразил, той не може да разбере, защо тя се напряга толкова? А и след като го познава и много добре знае, че никога не би навредил на Ерим.-Какъв ти е проблема тогава, Ендер?

-Чуй ме Кая, ако използваш сина ми да ме нараниш, ще те накарам да съжаляваш, че се върна – заплашва Ендер, а Кая ѝ отговоря, че я познава отдавна и не би се изплашил от нея.

-Ще говоря с Халит и ще те изхвърли, че се навърташ около сина ни – казва Ендер, а Кая ѝ отвръща да го направи, но да му каже и причината.

Ендер е бясна и пита Кая, дали я заплашва и кой е той, че да го прави?! Съсипал е животът ѝ и дали иска отново да го направи? Ендер е бясна, защото чупи всички вещи, които ѝ попаднат пред погледа.

Ендер сяда на леглото и казва на Кая да я остави намира, а той ѝ отвръща да погледне стаята и тогава да говори кой с кого се занимава.

-Аз си мислех, че можем да загърбим миналото и изградим добри бизнес отношения, но ти развали всичко, като се сближи до Ерим. Затова бъди готов за това, което ще ти се случи! Ще използвам всички средства, за да те съсипя – заканва се Ендер.

-Мислиш ли, че не знам защо полудя? – пита Кая, а Ендер го пита какви ги говори, а Кая ѝ казва, че и е дал възможност да му каже истината, но тя не го е разбрала.

-Кой си ти, че да ми даваш шанс? – бясна е Ендер.

-Ерим е мой син, нали? Въпрос на един ДНК тест е! Кажи истината? – пита Кая.

Ендер се опитва да го удари, но Кая и хваща ръката, а тя му казва, че го мрази. Кая придърпва Ендер към себе си и я целува, а след това получава шамар от Ендер.

-Как смееш? Вече аз съм най-големият ти враг! – заканва се Ендер и си тръгва, а след нея Кая казва, че това не е краят и ще поговорят!

Елиф изпраща бижу на Зайнеп в знак на добра воля, а Йълдъз казва на сестра си, че това са класическите номера на лошите жени.

Зайнеп признава на Алихан, че не харесва Елиф защото не е искрена, а той ѝ казва, че не е така и точно в този момент на врата на дома на Зайнеп се позвънява и куриер ѝ доставя пратка от Елиф. Алихан казва на Зайнеп, че Елиф го е питала за адреса ѝ и я моли да отвори пакета, за да видят какво и е изпратила Елиф.

Зайнеп го отваря и намира вътре колие и обици, които както разбираме от бележката, която Зайнеп намира в кутийката са от последната колекция на Елиф и с тях тя иска да ѝ пожелае много щастие с Алихан.

-Видя ли сега? – казва Алихан.

-Ти си прав! Доволен ли си? – отговаря Зайнеп.

-Надявам се въпросът с Елиф да е приключен – казва Алихан, а Зайнеп му отвръща, че е така и да не се притеснява.

Идва Йълдъз и вижда подаръка на Елиф и казва на сестра си да не се залъгва, защото това момиче е истинска змия.

-Како, аз като видях бележката се засрамих – казва Зайнеп.

-Зайно, това са класически номера на лошите жени – отвръща Йълдъз, а Зайнеп я пита и такива ли неща има и откъде знае, а тя ѝ казва, че са ѝ разказвали… Затова трябва да си отваря очите и да не вярва на Елиф.

Зайнеп казва, че не може да каже на Алихан, а Йълдъз ѝ казва да потърпи, защото Елиф със сигурност ще допусне грешка.

Йълдъз и Зйнеп отиват при майка си и Алихан, а Асуман не спира да притиска Зайнеп и Алихан, кога най-накрая ще определят датата на сватбата си.

Разбираме, че в миналото Ендер се е опитала да направи аборт, но не е успяла.

Ендер се прибира вкъщи, а Джанер и казва, че не изглежда добре и я пита, дали е нещо с Йълдъз, а тя му отвръща, че има проблеми и не и е до нея.

-Джанер, много съм объркана – казва Енедер.

-Како, да не си влюбена? – пита Джанер, а тя му отвръща, да не говори глупости, а той ѝ казва, че има всички признаци на влюбена… Ендер му се ядосва, а Джанер не се спира и я пита, да не е влюбена в Кая? А тя му казва да млъкне, защото ще стане лошо. Джанер ѝ отвръща, че ще си мълчи и какво толкова е казал…. И излиза.

Останала сама Ендер си спомня, как в миналото е искала да направи аборт, но тъй като късно е намерила пари, лекарят отказва да го направи.

-Ти си виновен, Кая! Заради тебе е! – говори си сама Ендер.

Йълдъз, за да блесне пред приятели на Халит лъже, че познава известен художник

Халит се прибира и казва на Йълдъз, че довечера ще имат гости, един приятел, който не е виждал от много време.

Йълдъз казва на Зехра, кой ще им идва довечера на гости, а тя ѝ казва, че ще се затвори в стаята си, защото приятелят на баща ѝ и съпругата му говорят само за изкуство.

-Айсел, донеси книгите за изкуство – провиква се Йълдъз.

Халит идва и казва на Йълдъз да разкара книгите, защото гостите идват.

Йълдъз, за да се покаже пред гостите, че разбира от изкуство, казва че познава един съвременен известен турски художник, а те я молят да им организира среща с него.

Ендер казва на Кая, че му се иска Ерим да е негов син, защото много иска да бъде с нея.

Джанер излиза да се вижда с Емир и на входната врата се сблъсква с Кая, който му обяснява, че е дошъл да поговори с Ендер. Кая казва на Ендер, че е дошъл при нея, защото не са приключили разговора си и отново я пита, дали Ерим е негов син?!

-Това, което казваш е ненужно да го обсъждаме, а също така и глупаво – отговоря Ендер.

-Значи бащата на Ерим е Халит, така ли? – пита Кая.

-Със сигурност е така – отговоря Ендер, а Кая я пита, дали е правила тест, а тя го моли да не продължава.

-След като казваш, че не е истина, трябва да ме убедиш – настоява Кая.

-Добра, не съм правила тест, защото не се съмнявам и никога не съм се съмнявала – казва Ендер.

-Така е защото си го приела за истина, но когато ме видя, любопитството е взело да те гложди. Не е ли така? – пита Кая, а Ендер му казва, че са си казали каквото трябва и го моли да се ходи, но добавя: – Знаеш ли, мисля, че искаш Ерим да е твой син, защото много искаш да си с мен?! Ние нямаме връзка и никога няма да имаме и ако бях на твое място, щях да се откажа от това!

Сутринта Джанер пита сестра си, защо Кая е идвал, а тя го лъже, че е имал бизнес проблем.

-Значи, ти си толкова напред с материала, че шефът ти идва да ти търси съвет посреднощ? – пита Джанер, а тя му казва, че са имали недовършен разговор.

-Како, ако може по-подробно?

-Между нас няма нищо и не може да има – отсича Ендер и му казва, че преди да отиде в офиса да мине и остави покани за Зехра.

Утре (21-ви януари) в "Опасно изкушение" Кая решава да направи ДНК тест

Кая решава да направи ДНК тест

Сутринта Халит разбира, че Ерим не е на училище и го взема с него в компанията, но тъй като Халит има среща, Ерим му казва, че ще отиде при чичо Кая.

Ендер разбира, че Ерим е при Кая и отива при тях и ги пита за какво си говорят, а Ерим ѝ казва, че за бъдещето…., че не иска да разочарова баща си. А Ендер гледайки казва на Ерим да не забравя, че един ден всичко това ще е негово….

След като остава сам Кая прибира чашата на Ерим, за да направи ДНК тест.

Джанер отива да остави поканите на Зехра, а тя го кани да пият кафе, защото разговора с него ѝ се отразява много добре.

Зайнеп е принудена да отиде на откриването на колекцията на Елиф.

Елиф ѝ споделя, че отива за 10 дни в чужбина.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.