Тв новини

Утре (21-ви ноември) в „Откраднати мечти“ Ето какво ще видим


Йомер признава на Левент, че му е много мъчно за кака му Мерием. Пита го дали тя вече го е забравила заради новия си мъж.

Малкият държи да разбере за кого се е омъжила Мерием. В този момент Мерием стои просълзена пред имението и наблюдава отдалече Левент и Йомер.

Мелис излиза в двора и първа забелязва разплаканата Мерием на входа. Чуди се как да реагира, така че Левент и Йомер да не я видят.

Мелис моментално звъни на Текин, но той не отговаря на обаждането му.

Оя и Доган влизат в кабинета на Джемил в негово отсъствие и го претърсват. Откриват молбата за развод, но в този момент се появява самият Джемил, който им иска обяснение какво правят в кабинета му.

Йомер съзира Мерием и се втурва към нея, но тя се скрива. Йомер хваща Левент за ръка, за да го заведе при кака му, но от нея няма и следа.

Левент казва на Йомер, че сигурно му се е привидяло. Текин вдига на Мелис, а тя го уведомява за случилото се. Злодеят се вбесява и решава да предприеме крайни действия.

Оя успява да замаже положението пред Джемил. Преструва се, че случайно е попаднала на документа за развод.

Джемил заявява на Оя, че с Айше са имали дребни неразбирателства, които вече са изгладили, като изтъква, че двамата няма да се развеждат.

Йомер е категоричен, че е видял Мерием пред входа на имението. Малкият отива при Мелис и я моли да я заведе при кака му.

Йомер остава учуден от молбата на Йомер и пита Мелис дали поддържа връзка с Мерием. Злодейката потвърждава, като изтъква, че няколко пъти е предлагала на Мерием да ѝ доведе Йомер, но тя е отказвала.

Мерием бърза да се прибере преди Текин да я е хванал. Връща се в къщата и се насочва към килера, но там вече я очаква Текин.

Афектиран, Текин блъска Мерием на земята. Секунди по-късно злодеят рязко сменя тона и заявява на Мерием, че трябва да го придружи на важна бизнес вечеря.

Мерием се опитва да отклони „поканата“, но Текин я принуждава и ѝ нарежда да отиде да си приготви.

Оя повторно пита Айше дали планира да се разведе с Джемил. Тя потвърждава, изтъквайки, че решението ѝ е окончателно.

Мерием слиза при Текин облечена в скромна рокля. Той я връща и ѝ заявява, че ще ѝ купи дрехи, които да облече за вечерята.

Текин вика Дурмуш да охранява Мерием, докато той е на покупки. Мерием се опитва да се възползва от възможността, за да информира Левент за кроежите на Текин, но Дурмуш осуетява намеренията ѝ.

Левент, Бахадър и Мелис се подготвят за вечерята с новия бизнес партньор. Всички са изключително елегантни, но дори не подозират каква изненада ги очаква.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.