Тв новини

Утре (20-ти май) в „Скъпа мамо“ Ето какво ще видим

Назлъ обяснява на Зейнеп, че тя е Назлъ, тъй като баща ѝ много я глези, а името означава „разглезена“.

Мурат пита Адил каква е причината за пожара. Иска двамата да проверят.

На закуска Зейнеп коментира, че майка ѝ е герой. Асуде потвърждава, а Мелек се ядосва.

Синем си изпуска нервите и крещи пред всички, че е викала майка си, когато е била в огъня, но тя не е дошла, а Джемре я е спасила.

След като прекараха нощта в една и съща къща, Оя изглежда по-спокойна и започва да бъде по-откровена с Керем. Младежът обаче споменава баща си. Оя отново губи контрол и изпада в дълбока тъга.

Айше съветва Мелек да каже на всички, че пожарът е тръгнал от свещите, и така ще обвини Назлъ.

Мурат се обажда на Хатидже, за да пита как е Назлъ. Той иска да знае какво желае за вечеря, но икономката казва, че това, което Назлъ иска, госпожа Асуде не би го одобрила.

Мурат казва на Назлъ, че ще вечерят навън.

Мелек задейства плана си, за да накара всички да вярват, че Назлъ е човекът, отговорен за пожара. Злодейката убеждава Адил, че свещите са причинили пожара.

Мелек отново привлича г-жа Асуде на своя страна, като ѝ казва, че Назлъ е предизвикала пожара, в който Синем едва не загина.

Неспособен да разбере какво се случва и виждайки, че Оя не може да му каже причината за положението си, синът на Рюстем взема драстично решение.

След случилото се в имението Мурат коренно се променя с Назлъ. Бизнесменът изглежда по-разбран и мил с нея. Убеден, че е бил несправедлив към нея, той решава да я заведе на много специално място за вечеря. Тримата заедно изглеждат като истинско семейство, което подлудява Мелек.

Керем е готов на всичко за Оя. Той я води на скалите и ѝ казва, че ако иска да умре, той няма да я спре. Дори ще скочи с нея. Оя го прегръща, докато той се опитва да я утеши. Без да знае какво е направила, той вижда, че тя се разкайва и смята, че не е имала друг избор.

Мелек отива при Мурат и му казва, че Назлъ е виновна за пожара. Вика Адил, за да потвърди думите ѝ.

Назлъ влиза и Мурат я пита дали тя запали пожара.

Заповядайте във ФЕЙСБУК групата на сериала „Скъпа мамо“ – ТУК