Тв новини

Утре (20-ти май) В „Наследство“ Ето какво ще видим


Яман поставя знаци, които да подскажат на Сехер, че е наблизо – рисува ѝ знак на безкрайността и оставя букет с любимите ѝ цветя в заведението.

Сехер изпада в паника и отива край реката. Там вижда окачени звезди, досущ като в сватбения им ден. През това време Яман я наблюдава.

Дуйгу горчиво упреква Али, че е провалил операцията ѝ. Налага се да се намеси началникът на управлението, който съобщава на Али, че Дуйгу е командирована при тях за следващата една година.

Началникът настоява Али и Дуйгу да изгладят различията си, защото ще им се наложи да работят заедно.

Сехер се отправя към бижутерския магазин и вижда, че колието ѝ липсва от витрината. Собственикът ѝ обяснява, че бижуто е продадено.

Сехер се връща съкрушена в заведението, където открива същото колие, оставено на масата. В този момент пред нея се явява Яман…

Сехер побягва, а Яман я проследява до брега на ръката и поставя ръката си на рамото ѝ.

Сехер се нахвърля на Яман, че го обвинява, че е съсипал нейния и живота на племенника ѝ.

Яман разкрива на Сехер, че е прочел писмото ѝ, в който тя се кълне, че никога няма да се откаже от любовта им.

Сехер отвръща на Яман, че след това го е намразила, разкривайки, че именно той е отнел живота на сестра ѝ Кеврер.

Юсуф разпознава чичо си и веднага хуква към него, след което го прегръща. Малкият моли леля си и чичо си да се съберат и да му обещаят, че никога повече няма да се разделят.

Кара, Ибо и Али решават да организират изненада, за да приветстват Дуйгу в екипа, но тя реагира изключително остро. Девойката заявява, че не е дошла, за да създава нови приятелства.

Дуйгу смята Кара, Фърат и Ибо за крайни непрофесионалисти, а те, от своя страна, смятат, че тя е дошла в Истанбул, за да ги разследва.

Юсуф умолява Сехер да позволи Яман да остане с тях. Тя склонява пред молбите на племенника си. Юсуф е на седмото небе от щастие.

Дуйгу започва да се държи изключително нагло с колегите си в управлението и ги унижава. Али настоява да разговаря насаме с нея и ѝ заявява, че постъпва несправедливо.

Оказва се, че Дуйгу е преследвана от тъмни сенки в миналото…


Exit mobile version