Тв новини

Утре (20-ти февруари) в „Черно-бяла любов“ Ебру съобщава на Аслъ, че


Ебру съобщава на Аслъ, че са нападнали Ийт в дома му.

Ферхат напуска ресторанта заедно с жена си и потегля с бясна скорост към къщата на брат си.

Намък казва на Йетер за покушението над сина ѝ. Тя едва не припада.

Ферхат минава през полицаите, а Суна го посреща с крясъци къде е бил, когато са опитали да отнемат живота на брат му. Разкрива му, че Ийт е плакал, когато е разбрал за стрелбата по Ферхат.

Ферхат забелязва хората на Шахин и тръгва след тях. Джем се качва в колата му и двамата започват да преследват престъпниците.

Аслъ води Суна и сина ѝ в имението на Емирхан. Настанява ги в една от стаите, а Йетер е щастлива да види внука си, но страда за прокурора.

Ферхат и Джем стрелят по колата на убийците. Двамата стигат до една гора, където Джем е ранен от копоите на Шахин.

Ферхат настанява шурея си в изоставена къща и води Аслъ да се погрижи за ранения.

Обаждат се на Суна, че Ийт е жив и е дошъл в съзнание.

Ферхат кара жена си да ограби болницата, в която работи, за да оперира Джем, който е скрит в отдалечена постройка.

Аслъ скрива медикаментите и инструментите под палтото си, а една от лекарките я заговаря и я поздравява, мислейки, че е бременна.

Аслъ изважда куршума и превързва крака на Джем. Нахоква го за безразсъдството му.

Джем пита сестра си дали наистина обича Ферхат, защото го вижда в очите ѝ. Тя отказва да отговори, което потвърждава тезата на полицая.

Ферхат припомня на Аслъ, че и тя не е толкова невинна за каквато се мисли, защото е откраднала инструменти от болницата, от които хипотетично може да зависи живота на дете по време на операция. В случая тя е избрала да спаси брат си.

Пита я с какво е по-различен, щом той избира да защити семейството си, а тя е направила същото.

Ферхат ѝ припомня още, че е решила да го спаси преди време, защото съвестта ѝ е щяла да я гризе, а не защото е поискала да запази живота му. Нарича я егоистка и я съветва да се погледне преди да съди.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.