Тв новини

Утре (20-ти декември) във „Вятърничав“ Фюсюн заявява на Миран, че ако иска да види отново Умут, трябва


Епизод246

Азизе насочва пистолет срещу Фюсюн и я заставя да върне Умут. Насух умолява любимата си да свали оръжието, защото рискува живота на правнука им.

Азизе се принуждава да пусне Фюсюн. В същото време Реян и Миран търсят Умут из цял Мидят.

Охранителят на Фюсюн й докладва, че Умут е скрит на сигурно място. Ярен подслушва разговора им и се радва на нещастието на Реян.

Реян се връща в конака и излива целия си гняв на Азизе, обвинявайки я за всичките си нещастия.

Азизе се изпуска пред Реян и Миран, че Фюсюн стои зад отвличането на Умут. Реян не издържа и припада.

Човек на Фюсюн предава Умут на бедно семейство в отдалечено село. Нарежда им да се грижат за него и им плаща крупна сума.

Миран пристига в конака на Асланбей и моли Фюсюн да поговорят насаме. Казва й, че е готов да падне на колене, за да върне сина му.

Фюсюн отвръща на Миран, че е нямала друг избор и е била принудена да получи гаранция за живота си чрез Умут. Обещава да му го върне, но при едно условие…

Реян се свестява и веднага започва да търси Умут. Изпада в нервна криза. Хандан, Азра и Асие се опитват да я успокоят, но безуспешно.

Реян започва да разхвърля цялата стая. Хандан се принуждава да зашлеви племенницата си, за да я усмири.

Фюсюн показва на Миран пистолета, с който е бил убит Хазар. Заставя го да убеди всички и най-вече Азизе, че Джихан е убиецът на баща му, ако иска да види отново сина си.

Миран напуска съкрушен конака на Асланбей. Моли Махфуз да му помогне, за да върнат Умут на Реян.

Реян е неутешима. Отправя молби към Хазар да й помогне да види отново сина си.

Азра пристига при Фюсюн и й държи сметка за отвличането на Умут. Пита я дали ще остави Реян и Миран на мира, ако тя се жертва и се премести да живее при нея в конака на Асланбей.

Насух излива гнева си на Азизе и я обвинява, че отмъщението й погубва най-близките им. Старицата обаче е непреклонна в намерението си да унищожи Фюсюн.

Джихан осъзнава, че Хазар всъщност е спасил живота му, жертвайки се за него. Взема решение да защитава Реян и Миран като техен роден баща.

Късно вечерта Миран се връща в конака, а Реян веднага се затичва към него и го пита дали е открил Умут. Младежът дава обещание на любимата си да открие сина им до 24 часа.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.