Тв новини

Утре (20-ти декември) в „Доктор чудо“ Назлъ цяла нощ учи досиетата с операциите


Епизод: 53

Майката на близначките се сбогува с Аря. Танжу дава знак да започнат експлантацията на сърцето и Ачелия изключва апаратурата.

Аря помръдва с пръст и апаратурата показва, че състоянието на момичето е стабилно. Ачелия не може да повярва, че Аря е добре и диша сама.

Гюлин се опитва да помогне на Гюнеш да реши проблемите си, за да могат да излизат заедно. Парамедикът се прави на интересен. Гюлин го моли да не нарушава хармонията на връзката им.

Али предлага отново да съединят близначките, докато едната умре и присадят сърцето ѝ на другата.

Ада отказва да направят операцията.

Ачелия изпитва Демир за операциите, но той дори не е чел досиетата.

Ада моли да я преместят до сестра ѝ. Пита Аря дали я е изоставила. Моли момичето да проговори, за да чуе гласа ѝ.

Али моли Ада да сложи ръка върху сърцето на сестра си, да затвори очи и да го почувства. Казва ѝ, че това сърце ще живее вътре в нея. Така Аря ще живее вътре в сестра си.

Ада се съгласява да направят операцията. Али разбира, че брат му винаги се е гордял с него. Адил пуска записи на учители на Ахмет, които Али не е чувал.

Назлъ цяла нощ учи досиетата с операциите, направени в болницата през последните две години.

В болницата пристига малката Бетюш след припадък в училище. Тя се разбира много добре с лекарите. Претърпяла е пътнотранспортно произшествие като малка и е станала редовен пациент на болничното заведение.

Бетюш си прави шега с доктор Али и той става нейната жертва на деня.

Танжу казва на сестрата на Бетюш, че е съвместима и може да дари органа си на малката. Тя го моли да не казва на Бетюш, че е дарителят, в противен случай няма да се съгласи да я оперират.

Али пита Бетюш дали я е страх от операцията, а малката отговаря, че не и че я очаква от доста време. Бетюш му разказва за сестра си.

Али забелязва, че са взели кръв от сестрата на Бетюш, а тя лъже Бетюш, че са ѝ били витамини.

По време на операцията на близначките лекарите успяват да спасят живота на Аря.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.