Тв новини

Утре (19-ти януари) в „Опасно изкушение“ Алихан разбира, че Зайнеп е отвлечена


НА КРАТКО какво се случва в 118 епизод на „Опасно изкушение“ който може да гледате от 20:00 часа на 19 януари 2022 (сряда) по bTV

Дюндар отвлича Зайнеп в отдалечена вила от Истанбул. Заплашва я, че ако не направи това, което иска от нея, хората му ще убият майка ѝ.

Зайнеп се съгласява да направи всичко, което иска.

Дюндар казва на Зайнеп, че тази вечер тя ще бъде негова.

Дюндар принуждава Зайнеп да се омъжи за него.

Алихан разбира, че Зайнеп е отвлечена и с помощта на бащата на Дюндар открива Зайнеп.

Бащата на Дюндар обещава да анулира брака.

Кая подозира, че Ерим е негов син.

Ендер вижда Тюлин да излиза от кабинета на Кая и отива при Халит, за да я уволни, но той е против.

Дюндар отвлича Зайнеп в отдалечена вила от Истанбул. Заплашва я, че ако не направи това, което иска от нея, хората му ще убият майка ѝ.

Човек на Дюндар отиват при Асуман и ѝ казват, че Дюндар и изпраща поздрави и я питат къде и е телефона: -Вземи го и чакай мирно! – заповядва ѝ.

В същото време Дюндар отива в стаята на Зайнеп, а тя го пита какво прави и не осъзнава ли, че това е престъпление. Дюндар ѝ заповядва да седне и подава телефона като ѝ заповядва да се обади на майка си и пояснява, че трябва да е видеобаждане.

Зайнеп се обажда на майка си и вижда, че някакъв човек е насочил пистолет в главата ѝ. Притеснена Зайнеп я пита, дали е добре, но Дюндар и взема телефона и казва на Асуман, че ако каже и думичка, мъжът до нея ще я гръмне, а след това се обръща към Зайнеп и ѝ казва, че ако не направи това, което иска от нея, мъжът при майка ѝ ще я гръмне!

Зайнеп се съгласява да направи всичко, което иска.

Разплакана Зайнеп го моли да остави майка ѝ, а тя ще направи, това което иска.

-Ще направиш всичко, което искам, но ще то направиш и с желание – заповядва Дюндар.

Дюндар и казва да се обади и да каже нещо на този, за който го заряза… и точно в този момент звъни Алихан, а Зайнеп казва на Дюндар, че не знае какво да му каже. Дюндар ѝ казва да измисли нещо, защото много добре лъже. Зайнеп вдига, а Алихан ѝ казва, че се е притеснил, защото телефонът ѝ е бил изключен, а тя му казва, че не може да дойде, защото майка ѝ вдигнала кръвно. Алихан предлага да дойде, но тя му казва, че ще се оправи сама и да не се притеснява, и му затваря.

Дюндар казва на Зайнеп, че тази вечер тя ще бъде негова.

Дюндар отново ѝ прибра телефона, като я води в друга стая, в която леглото е посипано с листа от рози, а на закачалка виси традиционна носия, която булката носи в нощта на къната, а на друга бяла булчинска рокля и ѝ казва, че тази вечер ще бъде негова и всичко ще е според традициите…

-Сега си облечи роклята, ще направим къносването – заповяда Дюндар.

Виждайки, че няма какво да направи Зайнеп облича роклята, а Дюндар и казва да вземе къната и сложи на ръката. Зайнеп вижда пистолета на Дюндар и като го пита, дали няма да покрие главата ѝ с червения шал му взема пистолета и го заплашва, че ще се самоубие, но Дюндар е като полудял и ѝ казва да го направи, но след това ще каже на онзи да убие майка ѝ, а след това Йълдъз…

Зайнеп се страхува за близките си и дава пистолета на Дюндар, като му се извинява, че тя го е докарала до това състояние и ще направи това, което иска. Дюндар и казва да облече бялата рокля и излиза от стаята.

Дюндар принуждава Зайнеп да се омъжи за него.

Зайнеп и Дюндар се женят пред истински служител.

След това Зайнеп моли Дюндар да се обадят на майка му, но той отново я връща в онази стая и започва да се съблича.

-Тази вечер, ще бъде нашата вечер – казва Дюндар като маха воала на Зайнеп.

В същото време Алихан се обажда на Йълдъз, за да я пита, дали има новини от Зайнеп, защото телефонът ѝ бил изключен, а преди това се е чул с нея и тя му казала, че майка ѝ не е добре. Йълдъз му отговоря, че сега ще се обади на майка си, защото нищо не са ѝ казали. Алихан ѝ казва, че е тръгнал към дома на Зайнеп.

Йълдъз се обажда на майка си, но тя също не вдига и притеснена казва на Халит, че може да е станало нещо.

Зайнеп някак си успява да успокои Дюндар и той отива да спи в съседната стая.

Утре (19-ти януари) в "Опасно изкушение" Алихан разбира, че Зайнеп е отвлечена

Алихан разбира, че Зайнеп е отвлечена и с помощта на бащата на Дюндар открива Зайнеп.

Алихан е пред вратата на дома на Зайнеп и чука по вратата. В същото време идва и Емир и той му казва, че Зайнеп трябва да си е вкъщи и също започва да тропа. Двамата чуват шум от вътре и разбиват врата. Чува се изстрел! Асуман им казва, че това е човек на Дюндар.

Алихан хваща човекът на Дюндар и побеснял го пита, къде е Зайнеп, а той му отговоря, че нищо не знае и са му казали само да дойде.

Алихан се обажда на Халит и му казва, че му трябва номера на бащата на Яшар. Алихан отива при бащата на Дюндар и му казва да намери сина си, преди той да отиде в полицията, защото ще стане по-лошо. Яшар го моли да не намесва полицията и му обещава да го намери.

Яшар казва на Алихан, че имат една вила не далеч от тук и той със сигурност е там.

Яшар и Алихан пристигат във вилата.

Яшар ядосан на сина си, му ударя няколко шамара, а след това пита Зайнеп, дали синът му я е наранил, но тя им казва, че Дюндар я е принудил да се ожени за него, защото заплашил, че ще убие майка ѝ. Зайнеп моли Алихан да отидат при майка ѝ, а Алихан и казва, че идва от там и майка ѝ е добре.

Алихан казва на Яшар да оправи нещата преди да се е обадил в полицията. Той обещава да анулира брака…

Алихан и Зайнеп се връщат в дома на Зайнеп, където ги чакат Асуман и Йълдъз, които като я виждат се успокояват, че е добре…

Асуман разбира, че се е намерил купувач за къщата ѝ и казва на Мустафа, че като се върне в Бурса трябва да подпише документите за продажбата и ще му даде парите, а той ѝ казва, че като ги вземе, повече няма да го видят.

Кая предлага на Халит да заведе Ерим на концерт, а той му казва, че синът му много ще се зарадва, защото много пъти е искал да го заведе, но той не може да понася музиката, която слуша.

-Не знам, на кой се е метнал, нито по външност, нито по характер прилича на мен, но не прилича и на майка си, но на мен ми стига да не прилича на вуйчо си – признава Халит, което още повече засилва подозренията на Кая, че Ерим може да е негов син.

Ендер вижда Тюлин да излиза от стаята на Кая и решава да говори с Халит, за да я уволни, но той не е съгласен.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.