Тв новини

Утре (19-ти септември) в „Вятърничав“ Ето какво ще видим


Азат звъни на Елиф, за да разбере как е. Девойката скрива от приятеля си за реакцията на баба си.

Султан започва да се съмнява, че Елиф е блъснала Хазар в злополучната нощ. Звъни на Ярен и й казва, че приема предложението й да омъжат Елиф за Азат.

Същевременно Реян и Миран се чудят къде може да е въпросното писмо. Миран пита любимата си дали има някой, с когото Хазар споделя тайните си. Двамата се запътват към Али.

Реян разговаря насаме с Али и го пита за писмото. Той й отвръща, че не знае нищо, но й споделя, че извършителите на покушението срещу Миран са получили пари от Азизе.

Състоянието на Хазар е критично. Бащата на Реян получава пристъп. Лекарите успяват да го свестят.

Хазар идва в съзнание и първият човек, когото вижда, е Азизе, която му казва, че не трябва да умира, защото има да плаща за греховете си.

Реян и Миран отиват в конака на Асланбей, за да проверят за вещите на Хазар. Младежът пита първо Есма, но тя отрича да е намирала каквото и да е.

Реян пристъпва портата на конака, а в главата й се връщат спомените от злополучната нощ, в която е открила баща си в безпомощно състояние.

Азизе излиза на двора и обвинява Реян, че баща й е убиец.

Реян не издържа на обвиненията на старата и я хваща за гушата. Миран успява да ги разтърве.

Реян е категорична пред Азизе, че баща й не е убивал никого. Господарката обаче отвръща, че Хазар е отговорен за смъртта на сина й.

В същото време Реян получава обаждане от болницата, че Хазар е дошъл в съзнание.

Азизе също научава от Фърат, че Хазар се е събудил. Елиф дочува разговора им и не е на себе си…

Притеснен, Хазар пита Зехра къде са вещите му. Настоява да му ги донесе.

Лекарката казва на Азат, че Хазар държи да се види непременно с Реян и Миран. Двамата веднага тръгват към болницата.

Реян и Миран влизат при Хазар. Реян пита баща си какво точно се е случило в злополучната нощ. Хазар отвръща на дъщеря си, че е бил блъснат от Миран.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.