Тв новини

Утре (19-ти декември) в „Доктор Чудо“ Ето какво ще видим


Мехмет е впечатлен от жеста на Назлъ и ѝ признава, че я харесва. Кани я на вечеря, след като го изпишат.

Назлъ отговаря, че не може, защото все още изпитва чувства към бившия си. Мехмет я съветва да отиде и да говори с него.

Назлъ дочува разговор на Али, в който той се притеснява за Езо.

Ферда се затваря в кабинета си и иска знак, за да напусне окончателно Истанбул. Тя вижда баща си да върви без бастун и осъзнава, че това е знакът.

Адил предлага на дъщеря си да излязат да се разходят, но тя желае да седнат и да гледат филм заедно. Докато го правят, Ферда плаче тихо.

Езо се появява на вратата на Али и му показва моделите, които е сътворила за няколко часа. Отива да облече една от роклите.

В това време Назлъ звъни на вратата на Али и иска да говорят. Езо се появява в елегантна рокля, което озадачава Назлъ.

Назлъ си тръгва от апартамента, а Али я догонва и ѝ признава, че обича единствено нея. Назлъ му казва, че след време той ще се влюби в Езо, но в момента не го осъзнава.

Танжу изпраща Назлъ и Ферман на конгрес в чужбина, за да представят болницата на високо ниво и да получат голяма сума, с която ще спасят „Берхаят“ от банкрут.

Изведнъж на летището се появява и Али, който също е изпратен от Танжу. Ферман и Назлъ са изненадани и леко разочаровани.

Танжу се възмущава пред Белиз, че Ферда я няма никаква и не отговаря на обажданията му.

Белиз моли Танжу да се успокои. Лекарят е нервен заради процеса срещу него, който ще се състои в съда в същия ден.

Танжу нарежда на Дорук и Демир да дежурят в „Бърза помощ“ и да не поемат никакви операции, докато той не се върне.

Али, Назлъ и Ферман се качват в самолета за Англия. Танжу нарочно е изпратил Али в икономическа класа, а Назлъ и Ферман в бизнес класа.

Назлъ се страхува от пътуване със самолет. Обръща се и вижда Езо, която се е наконтила и също ще лети.

Няколко часа по-рано Езо получава обаждане от майка си, която я предупреждава, че е пратила хора да я приберат. Езо уверява майка си, че си пие лекарствата.

Езо затваря и бързо събира багажа си, след което се качва в самолета за Англия, сядайки до Али.

Извикват спешно на борда лекар, който да провери симптомите на един от пътниците, който има висока температура и повръща.

Али се отзовава и забелязва обрив по тялото на мъжа. Съмнява се, че може да е от храната и предупреждава Езо да не яде и пие нищо, дадено ѝ от стюардесите.

Един от пилотите получава същите оплаквания и Ферман го преглежда. Той вика спешно Назлъ.

Али тръгва към Ферман и по пътя оглежда пътниците. Забелязва, че някои от тях също имат обриви по ръцете.

Назлъ, Али и Ферман се събират и обсъждат какво може да предизвиква тези реакции.

В „Берхаят“ пристига мъж, който е паднал от четвъртия етаж и железен прът е преминал през крака му. Дорук и Демир го поемат и осъзнават, че ще трябва да го оперират.

След като обсъждат вариантите, Назлъ, Ферман и Али стигат до заключението, че най-вероятно става дума за епидемия, която се разпространява мълниеносно из самолета и хората могат да умрат.

Ферман моли стюардесата и хората от персонала да не разкриват на пътниците за ставащото, защото ще предизвикват истерия.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.

Exit mobile version