Тв новини

Утре (19-ти април) в „Бараж“ Заради дрогата Нехир се


Заради дрогата Нехир се държи все едно е пияна. Бахар е уредила да я снимат в това състояние. Тя получава фотосите от приятел и ги показва на Назъм, преструвайки се, че се притеснява за репутацията на семейството. Назъм тръгва веднага след Нехир, а Бахар дава знак на Тарък да продължат с плана.

Тарък завежда Нехир в хотелска стая, тя заспива. Ибрахим дава знак на Тарък за появата на Назъм в хотела.

Когато Назъм пристига в стаята, Тарък го кара да мисли, че са прекарали вечерта заедно.

Тарък се обажда на Бахар и й казва, че планът им е бил успешен. Бахар не спира дотук, а казва на Тарък да заведе Нехир в болницата, при семейния лекар, за изследвания.

Назъм е много разстроен и ревнив, той се прибира вкъщи и се извинява на Бахар, че я притеснява напоследък, тъй като е твърде близо до Нехир. Обещава й, че това няма да се повтори.

Тарък води Нехир в болницата и лекарят я преглежда и казва, че е била отровена. Подозира, че става дума за наркотици.

Тарък отвежда Нехир у дома. Назъм гледа от съседната къща как Тарък я носи на ръце и я слага в леглото.

На следващия ден лекарят се обажда на Бахар и й каза, че резултатите от теста показват, че Нехир е взела наркотици. Когато чува това, Назъм решава отново да поеме попечителството над Мерт. Бахар му казва, че тя вече е завела дело и тя и Тюляй ще получат попечителство, защото той няма да може.

Нехир пита Тарък какво е станало предната вечер, тъй като има страшно главоболие. Той й казва, че се е почувствала зле и я е завел в болницата.

Мерием търси услугите на Бахар като адвокат.

Нехир е уведомена, че са открили процес за попечителство.

Иска обяснение от Тюляй, а после отива при Бахар много ядосана и е шокирана, когато разбира, че Назъм я подкрепя и че твърди, че са открили наркотици в кръвта й, както и че снощи я е намерил в хотелската стая с Тарък.

Нехир не помни нищо от случилото се тогава.

Назъм заявява, че ще й отнеме Мерт.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.

Exit mobile version