Тв новини

Утре (18-ти януари) в „Опасно изкушение“ Ендер ревнува Кая


Дюндар отвлича Зайнеп. Мустафа се среща с Йълдъз, но тя му показва, че няма да получи и стотинка от нея. Вижте още какво ще се случи в епизод 117 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 18 януари 2022 (Вторник) по bTV.

НА КРАТКО какво се случва в 117 епизод на „Опасно изкушение“ който може да гледате от 20:00 часа на 18 януари 2022 (вторник) по bTV

Бащата на Йълдъз се опитва да получи от Халит още пари, но Халит категорично му отказва.

Ендер се интересува, дали в живота на Кая има жена.

Джанер и Емир посещават Дюндар и разбират, че Зайнеп е ходила, за да му се извини.

Ендер май се опита да накара Кая да я ревнува, като му казва, че е бивша съпруга на Алихан.

Зерин иска да запознае дъщеря си със сина на приятелка.

Мустафа отива в имението, за да се види с Йълдъз, но тя му дава да разбере, че няма да получи и стотинка от нея.

Йълдъз се обажда на майка си, че баща ѝ е бил при нея, и трябва час по-скоро да разкаже на Зайнеп за него.

Ендер ревнува Кая.

Зайнеп идва в офиса при Халит, а там се среща с бащата на Дюндар.

Тюлин признава на Кая, че когато Ендер е забременяла, тя си е помислила, че бебето е от него, а не от Халит.

Дюндар отвлича Зайнеп.

Бащата на Йълдъз се опитва да се пази с Халит за още пари, но Халит категорично му отказва.

Бащата на Йълдъз отива в офиса на Халит и се пазари с него за още пари, но Халит е категоричен, че повече пари няма да получи от него. Халит му казва повече да не идва при него, а Мустафа му отвръща, че ще бъде принуден да го покани.

Ендер се интересува, дали в живота на Кая има жена.

Ендер под претекст, че една от приятелките ѝ иска да се запознае с Кая, го пита дали има жена в живота му, а той и отговоря, че не мисли, че може да излезе, с която и да е от нейните приятелки и да ѝ предаде да не се надява.

Джанер и Емир посещават Дюндар и разбират, че Зайнеп е ходила, за да му се извини.

Джанер и Емир отиват в автокъщата при Дюндар, но него го няма и се срещат с Курбан. Те го питат как е Дюндар, а той им отговаря, че изненадващо спокоен. Курбан им казва, че е предложил да убият Алихан и Зайнеп, но той не се е съгласил. От чутото Джанер и Емир са ужасени… Появява се е и Дюндар, който им казва, че Зайнеп е идвала при него, за да се извини.

Ендер казва на Кая, че е бившата съпруга на Алихан.

Ендер вижда Алихан в кабинета на Кая и казва, че тя е бившата съпруга на Алихан. Останали насаме Алихан обяснява на Кая, че бракът им е бил бизнес сделка. Кая се интересува, как така Ендер е все още в компанията, а Алихан му отговоря, че сестра му е виновна, но някой ден ще му разкаже по-подробно.

Зерин иска да запознае дъщеря си със сина на приятелка. Макар и да не иска Лила е принудена да приеме.

Мустафа отива в имението, за да се види с Йълдъз, но тя му дава да разбере, че няма да получи и стотинка от нея.

Йълдъз го кани в къщата, за да поговорят. Йълдъз го пита, защо е взел пари от Халит, а той ѝ казва, че сам му ги е дал.

-Разбирам, но да изнудваш! – ядосва се Йълдъз. Мустафа ѝ казва, че никого не е изнудвал, а тя му отвръща, че е заплашил майка ѝ и тя е щяла да продаде къщата.

-Това е друг въпрос! Тя си го заслужи! – казва с омраза в гласа Мустафа, а Йълдъз му казва, че каквото и да е направила майка ѝ, тя е нейна майка и тя я е отгледала!

-Аз съм твой баща и досега не можех да бъда до теб, и вината е само нейна! Хващаш се, че съм взел парите, а ти замисляла ли се, кой ще ми даде работа след това? – пита Мустафа.

-Чудя си, ако не бях омъжена за Халит, щеше ли да дойдеш? – пита тя, а баща ѝ и отговоря, че да. Йълдъз го пита, защо ли не му вярва, а той ѝ казва, че с времето ще я убеди! Йълдъз му казва, че ако е дошъл да иска пари, да не се заблуждава, защото няма пукната пара, а той ѝ казва, че се е досетил, когато е разбрал колко пари му е дал Халит….

Йълдъз му казва, че Халит му е дал, колкото е преценил, но тя няма да му даде нищо! Мустафа я обвинява, че прилича на майка си, а Йълдъз му казва, че не е добър баща и го заплашва да не е посмял да припари до нея или сестра ѝ.

Тръгвайки си от имението Мустафа си казва, че знае какво ще направи, ще притисне другата!

В офиса Зайнеп казва на Алихан, че довечера трябва да дойде при нея, за да се види с майка ѝ преди да си замине за Бурса. Алихан ѝ казва, че е забравил, че майка ѝ е тук. Но трябва да си намерят нов дом, защото техният ще бъде готов след година.

-Ти искаш ли да живееш с мен? – пита го Зайнеп, а Алихан нежно я прегръща и ѝ отговаря, че много.

Алихан идва с подарък при Зайнеп, а тя е много изненадана, когато разбира, че е готварска книга, а Алихан ѝ казва, че ще и е нужна.

Йълдъз се обажда на майка си, че баща ѝ е бил при нея, и трябва час по-скоро да разкаже на Зайнеп за него.

Йълдъз се обажда на майка си и ѝ казва, че баща ѝ е бил при нея. Първоначално се е правил, че са му липсвали, а след това си е показал истинските намерения и искал пари. Йълдъз казва на майка си, че час по-скоро трябва да говори със Зайнеп. Асуман обещава, че довечера, ще разкаже всичко на Зайнеп.

Асуман се опитва да разкаже на Зайнеп истината, но все някой идва и тя не може да ѝ каже.

Ендер ревнува Кая

Ендер и Кая се срещат на бизнесвечеря. Една от жените на срещата хвърля око на Кая и като си тръгват му иска телефона.

-Какви жени само?! От самото началото те сваля – казва Ендер, а Кая ѝ казва да стават, а Ендер го пита, да не си е помислил, че го ревнува.

-Разбира се, че не! Просто се чудех, защо се интересуваш толкова много от човек, който не харесваш! – казва Кая, а тя му отвръща, че само е критикувала някой, който не се съобразява с бизнес-етиката.

-Щом е така, запази мнението и критиката за себе си, защото аз не съм ти приятел – казва Кая.

Сутринта Ендер споделя на Джанер, че жените се прехласват по Кая, все едно няма други мъже. Джанер и казва, че Кая е идеалният мъж: интелигентен, красив, богат… А и прекалено много мисли за него и това няма да свърши никак добре. Ендер се зарича да стои по-далече от Кая.

Зайнеп идва в офиса при Халит, а там се среща с бащата на Дюндар.

Зайнеп се извинява на бащата на Дюндар, но той ѝ казва, че това нищо не променя, защото е станал за срам пред всички роднини и приятели, и всички им се подиграват, но той не и се сърди, защото вината е глупавия му син. Зайнеп му отвръща, че Дюндар няма вина, а той ѝ казва, че не е така, защото майката на Дюндар е била против брака им, но той не послушал майка си, а сега тя болна лежи вкъщи, заради нея.

Халит се опитва да защити Зайнеп, като казва, че всички допускат грешки и по-добре ли е щяло да бъде, ако това се е случило след сватбата.

-По-добре да се бяха развели. Синът ми щеше да е разведен, а не зарязан пред олтара – отговоря Яшар и си тръгва, а Халит казва на Зайнеп, че и това ще се забрави както всичко останало!

Тюлин признава на Кая, че когато Ендер е забременяла, тя си е помислила, че бебето е от него, защото времето е съвпадало, но решила да не я обвинява, че е излъгала Халит.

Дюндар отвлича Зайнеп.

Зайнеп излиза от офиса, но вижда Дюндар, който я пита дали има 10 минути, защото иска да поговори с нея. Тя му предлага да отидат в някое кафе, а той ѝ казва, че не иска след сватбата, хората да го виждат с нея и ѝ предлага да поговорят в колата, а тя се съгласява.

В колата Дюндар взема телефона на Зайнеп и го изключва, след което прибира в джоба си, тя го пита, какво прави, а той ѝ казва, че се е погрижил никой да не ги безпокои от тук нататък.

Зайнеп започва да се притеснява и моли Дюндар да ѝ върне телефона.

-Къде отиваме – пита Зайне

-Ще видиш! – отговоря Дюндар.

-Ще ме отвлечеш ли? – пита Зайнеп, а крещейки Дюндар ѝ отговоря, да не е посмяла да му повишава тон! -Какво лошо съм ти направил?! Исках само да те направя щастлива! Ти ме опозори! Не мога да погледна семейството си!

Зайнеп го моли да се успокои! – Нали говорихме… – опитва се да му припомни тя.

-Ти говореше, а аз слушах! От тук нататък ще става, това което кажа аз! – крещи Дюндар.
Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.