Тв новини

Утре (18-ти август) в „Опасно изкушение“ Ето какво ще видим


Ендер се хвали на Джанер, че е омаяла Енгин и скоро ще започне да управлява парите му.

Йълдъз храни чайките, но всъщност иска да впечатли Доан и съседите. Преструва се, че си е изкълчила глезена. Доан се втурва да ѝ помага.

Ендер се приготвя за гостуването на Енгин.

Емир и Джанер отново се забъркват в интрига.

Хандан се притеснява, че ако брат ѝ реши да се жени за Ендер, няма да подпише предбрачен договор.

Асуман казва на Йълдъз, че Енгин е много естествен мъж.

Енгин предлага работа на Зейнеп.

Всички говорят хубаво за Ендер. Енгин е впечатлен от семейната обстановка у Йълдъз. Асуман забелязва, че Енгин е хвърлил око на голямата ѝ дъщеря.

Емир и Джанер наемат актриса, която да се „омъжи“ за Емир. Двамата с Емир изиграват сцена на ревност.

Седаи споделя с приятелите си, че иска връзка и посочва едно красиво момиче на съседната маса. Дамла и Емир отново се „скарват“ и в заведението започва бой.

Хандан е бясна на брат си, че закусва извън етикета на богатите. Скарва се със слугинята, а Енгин я защитава и така подлудява сестра си.

Йълдъз казва на Ендер, че одобрява Енгин.

След боя Емир, Джанер и Седаи коментират случката от предната вечер. Кумру забелязва Джанер и го вика да отидат да видят магазина ѝ.

Енгин изпраща цветя на Йълдъз. Ендер решава приятелката ѝ да отиде да благодари на бизнесмена и да го покани на кафе, където да я похвали пред него.

Доан иска да види дъщеря си и Йълдъз я води при него. Двамата си определят среща в края на седмицата.

Алтай предава събраната информация срещу Доан на Ендер. Той се притеснява тя да не разкаже на Кумру истината за майка му. Ендер не е доволна от получената информация.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.