Тв новини

Утре (17-ти октомври) в „Една жена“ Бахар обвинява Сарп, че


Бахар обвинява Сарп, че нарочно е поискал счупено зарядно, за да не може да се свърже с близките си. Нисан и Дорук стават свидетели на тези думи. След това тя извърта нещата все едно се е шегувала.

Бахар целува децата си, а Дорук иска да целуне и Сарп. Бахар отвръща, че е болна и не иска да зарази баща му.

Нисан се намесва и казва на брат си, че Сарп е женен за друга жена и майка им не може да го целува.

Енвер се разкрещява на Ширин да спре да разпитва и да млъкне, защото ако не беше извършила всички глупости, нищо нямаше да се случи със Сарп, а след това и останалите трагедии.

Джейда си спомня как единият от хората на Незир я е хванал и принудил да му каже къде е Бахар. Йелиз се е намесила да защити приятелката си и главорезът я е застрелял.

Йелиз пада в ръцете на Джейда, която я моли да не я оставя. Йелиз обаче не издържа и умира.

Джейда плаче пред Хатидже и се обвинява, че винаги се е държала лошо с Йелиз, а сега не знае как ще живее без нея. Не е могла да ѝ каже колко я обича, преди да умре.

Нисан и Дорук питат Сарп дали познава Йелиз. Разкриват, че е живяла в съседство при Джейда. Сарп се досеща, че една от съседките на Бахар е била убита.

Ширин води Енвер и Ариф при Суат. Искат да знаят къде е Бахар. Суат отговаря, че не знае къде са Сарп, Бахар и децата. Намеква, че тази сутрин и Пъръл го е питала същото.

Енвер се разгневява, а Ариф хваща Суат за ревера и отново задава същия въпрос. Хората на Суат се появяват с оръжия и Ариф е принуден да пусне стареца. Тримата си тръгват от имението.

Жале се появява в дома на Хатидже и изказва съболезнования на Джейда. Джейда решава да отиде в моргата при Йелиз. Жале и Хатидже тръгват с нея.

Пъръл е твърдо решена да отиде при Бахар и Сарп.

Бахар отива да купи зарядно, а Сарп опитва да я убеди, че ще разкрият местонахождението им и могат да ги нападнат. Не успява да я разубеди и ѝ дава пари.

Емре е в квартала на Бахар и я търси. Юсуф го информира, че тя вече не живее в кооперацията.

Докато Сарп си играе с Нисан и Дорук, се чука на вратата. Нисан тича да отвори и вижда Пъръл, близнаците, детегледачката и Мюнир.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.