Тв новини

Утре (17-ти ноември) в „Откраднати мечти“ Ето какво ще видим

Текин заявява на Мерием, че ако не забрави Левент, ще го унищожи като телефона ѝ, който стъпква с крак.

Йомер казва на Левент, че е сънувал кака си Мерием завързана от лош дракон. Споделя му, че тя много му липсва.

Малкият пита Левент за кого се е омъжила кака му. Той обаче не му отговаря.

Сафие заявява на Джемил и Айше, че не иска да чува и дума за развод. Бедрие се намесва и предупреждава сватята си да не се меси.

Текин решава да устрои капан на Мерием, за да изпита „лоялността“ ѝ.

Йомер пита Левент дали и той ще го изостави, както е сторила кака му. Левент го прегръща и му обещава винаги да бъдат заедно – като баща и син.

Доган посещава Нериман и Дурмуш по-щастлив от всякога, убеден че Айше и Дженгиз ще се разведат и тя ще бъде само негова.

Аслъ прави мили очи на Бахадър пред погледа на цялото му семейство. Мелис забелязва това и решава отново да си поговори сериозно с нея.

Джемил и Айше излизат навън и изглаждат недоразуменията помежду си. Бедрие остава шокирана, когато разбира, че двамата са решили да не се развеждат.

Нериман опитва да се свърже с Мерием, но не успява, тъй като телефонът ѝ е изключен.

Левент звъни на Дженгиз и му казва, че спешно трябва да отстранят Текин от борда на директорите в холдинга.

В същото време Текин съставя план как да саботира Левент, като го дискредитира в бизнес средите. Обажда се на Доган, за да му обясни какво да направи.

Мерием научава за намерението на Левент и решава веднага да уведоми Левент.

Аслъ получава шоколадов подаръчен пакет от Бахадър заедно с благодарствена бележка.

Доган отново шпионира Джемил и Айше и установява, че двамата отново са в добри отношения. Веднага звъни на Оя и я обвинява, че го е залъгала.

Текин заблуждава Мерием, че се налага спешно да отиде до офиса. Само секунди след като си „тръгва“, Текин хваща Мерием да се готви да напусне къщата.

Текин заключва Мерием…

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.