Тв новини

Утре (17-ти май) в „Не ме оставяй“ Йешим изпраща на Тарък

Йешим изпраща на Тарък, Арзу и Сехер анонимни писма, в които се съобщава, че ще научат дълго пазена тайна, ако дойдат в отдалечена автоморга.

Емре отвежда Елиф към болницата, за да направят видеозон и да чуят сърчицето на бебето.

Съла заявява на Мелтем, че бърка чувството за вина, което изпитва към нея, с обич.

Съла смята, че Мелтем не може да обича никого другиго, освен себе си. Мелтем, от своя страна, остава шокирана от поведението на сестра си.

Бану пристига в имението на Саяр, а Фатма я уведомява, че Елиф и Емре са заминали на меден месец.

Тарък и Арзу и Сехер пристигат поотделно в атоморгата.

В болницата Кудрет идва в съзнание. Бора влиза при него и го предупреждава да не издава на полицията, че Дефне е възпроизвела изстрела, който го е ранил.

Бану нарочно разпръсква по стълбите мъниста, за да може Елиф да се подхлъзне и истината за „бременността ѝ“ да излезе наяве.

Елиф пада по стълбите и изпада в безсъзнание. Емре я откарва по спешност в болницата.

Арзу и Сехер пристигат в автоморгата преди Тарък. След като той идва там, дочува разговора на двете и узнава, че Дженгиз не е негов биологичен баща.

Силно афектиран, Тарък настоява да разбере от майка си защо е крила истината от него толкова години. Тя прави опит да му обясни, но той не я изслушва и си тръгва бесен. Арзу се срива.

Есин се завръща в Анкара и заварва дома си претърсен. Подозира, че Арзу е тършувала вътре, за да открие дневника ѝ.

Тарък за малко не катастрофира, потънал в мисли, че Дженгиз не е негов баща.

Есин заварва Йешим в дома си и остава шокирана. Тя ѝ разказва какво се е случило в нейно отсъствие, а Есин я прогонва от къщата си.

Дефне е откарана в управлението за разпит. Там тя признава, че е възпроизвела изстрела, ранил Кудрет.

Есин се отправя към имението на Саяр, за да се срещне с Арзу. Заявява ѝ, че дневникът, в който е записала, че Тарък не е биологичен син на Дженгиз, е попаднал в ръцете на Йешим, която е окупирала дома ѝ в нейно отсъствие.

Тарък се прибира бесен в имението и казва на Съла да събере багажа им, защото напускат имението на Саяр. Девойката недоумява какво се случва.

Съла вижда Арзу разплакана и я прегръща. Сехер се опитва да усмири Тарък, но безуспешно. Арзу моли сина си да я изслуша, но той е непреклонен и потегля заедно със Съла.

Елиф идва в съзнание в болницата…

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.