Тв новини

Утре (16-ти октомври) в „Не ме оставяй“ Ето какво ще видим

Гьонюл заявява на Мюжгян, че ще си тръгне от вилата, за да се върне при Юсуф.

Орхан обаче заявява на Гьонюл, че ако си тръгне, ще бъде обвинена в опит за убийство.

Мелис отново се кара с Лейля. Мелтем дочува виковете на двете девойки и се нахвърля на Лейля, докато Мелис се смее ехидно.

Във вилата пристига лекар, който констатира, че вследствие на падането и удара, Бора е получил сериозна травма в областта на главата.

Мюжгян си мисли, че Орхан започва да я ухажва, след като той целува ръката ѝ. Сестрата на Мюжгян е убедена, че най-после ѝ е излязъл късметът.

Тарък забелязва, че Лейля е унила, и се опитва да ѝ вдъхне кураж, че скоро всичко ще се нареди. Мелтем ги наблюдава през прозореца…

Мелис влиза в стаята на Мелтем, а тя ѝ признава, че Тарък е завел бракоразводно дело. Мелис е шокирана…

В планинската вила пристигат полицаи. Орхан заблуждава униформените, че е заедно със съпругата си Мюжгян на почивка в планината.

Тарък горчиво упреква Метлем за отношението ѝ към дъщеря му Лейля. Между двамата избухва скандал, а Мелтем започва да се държи неадекватно, сменяйки настроенията си.

Джихан звъни на Мюжгян, а тя му вдига… Юсуф случайно дочува гласа на Гьонюл.

Тарък звъни на Фирузе и я кани да обядват заедно. Тя се съгласява с удоволствие…

Бора идва в съзнание, но е получил частична амнезия. Той смята Гьонюл за своя съпруга…

Лекарят е категоричен пред Гьонюл, Мюжгян и Орхан, че към момента Бора не трябва да разбира истината, защото това може да му повлияе зле и състоянието му има опасност да се влоши.

Бора не се отделя от Гьонюл, защото смята, че Юсуф я иска да себе си и е направил опит да я похити.

Бора понечва да целуне Гьонюл, но тя изпада в криза и предупреждава сина на Сехер да не я заблуждава. Бора остава безмълвен…

Тарък и Фирузе са нетърпеливи за срещата си и се чуват отново… Мелтем подслушва Тарък…

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.