Тв новини

Утре (16-ти октомври) в „Наследство“ Ето какво ще видим

Ибрахим се обръща към Кираз за помощ, за да убеди Кара да се преструва на негово гадже пред майка му. Али предупреждава Кираз да не се намесва в това, иначе ще се скарат.

Сехер влиза в стаята на Яман и го вижда мрачен. Той я пита защо тя му носи кафето, а Сехер му обяснява, че Неслихан е отишла да отвори входната врата, тъй като се е звъняло.

Сехер моли Яман да поговорят, но той е категоричен, че няма за какво.

Сехер заявява на Яман, че е размислила над предложението му и е взела решение. Мрачният поглед на Яман веднага се изпарява, надявайки се Сехер да се съгласи да се омъжи за него.

Сехер обаче заявява на Яман, че трябва още сега да кажат на Юсуф, че заминават в чужбина, изтъквайки, че ще му е необходимо време, за да свикне с тази мисъл.

Грейналото лице на Яман моментално се променя и той отвръща студено на Сехер тя да говори с Юсуф, след което напуска стаята.

Сехер поглежда към прозореца и вижда как племенникът ѝ помага на чичо си Зия в градината. Тя отива при тях, а Юсуф пита леля си дали като порасне ще прави барбекю в градината на имението. Сехер не знае какво да каже…

В същото време Икбал заявява на Зухал, че не може да разбере от Сехер къде планират да заминат заедно с Яман и Юсуф. Икбал нарежда на Зухал да отиде в компанията и да изкопчи нещо от Недим.

Сехер се отбива при Надире и ѝ споделя за предложението за фиктивен брак на Яман. Възрастната жена е категорична, че ако иска Юсуф да израсне заобиколен от любимите си хора, е трябвало да приеме предложението на Яман.

С големи усилия Кара склонява да се преструва на приятелка на Ибрахим пред майка му…

След посещението си при Надире, Сехер се връща в имението и вижда Яман отново да стреля мрачен с лъка си в градината.

Сехер застава пред мишената на Яман, а той се прицелва, но след това пуска лъка на земята.

Повлияна от срещата си с майка Надире, Сехер заявява на Яман, че приема предложението му да се омъжи за него. Чичото на Юсуф остава озадачен и пита Сехер какво я е накарало да промени така внезапно решението си.

Сехер изтъква, че това е най-правилното за Юсуф. Яман се приближава до нея и ѝ казва, че е взела най-правилното решение… за Юсуф.

Яман заявява на Сехер, че още сега ще отидат да запазят дата за регистрирането на брака си. В същото време Икбал не може да си намери място, тъй като не може да разбере какво се случва между Сехер и Яман.

Сехер и Яман пристигат пред общината… Яман предупреждава Сехер, че абсолютно никой не трябва да разбира, че бракът им е фиктивен.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.