Тв новини

Утре (16-ти ноември) в „Наследство“ Ето какво ще видим

Идва сватбата на Яман и Сехер… Селим наблюдава как любимата му е напът да се омъжи за друг…

Яман остава поразен от красотата на Сехер, облечена в булчинска рокля. Чичото на Юсуф не може да намери думи, с които да опише възхищението си.

В същото време Сехер се чувства като в приказка.

Надире се приближава към двамата и моли Яман да се гриже за момичето ѝ. Яман дава дума, хваща Сехер за ръка и двамата излизат от дома на Али.

В същото време Селим отчаян наблюдава как Сехер е напът да се омъжи за друг… Сехер и Яман се отправят към имението на Къръмлъ.

Щом Сехер и Яман пристигат там, Юсуф се втурва към тях и поднася комплимент на леля си за начина, по който изглежда. Сехер отвръща на племенника си, че изглежда много добре като малък принц.

Сехер отбелязва, че украсата в имението е приказва, а Яман отвръща, че най-красивото нещо тук е тя.

В същото време Икбал настоява Зухал да си спомни къде е забравила папката с фалшивата кореспонденция. Пита я да не би да я е зарязала във фирмата, а тя отговаря, че може да е там.

Икбал заставя сестра си да открие компрометиращите материали преди Сехер и Яман да са се оженили, в противен случай рискува да загуби Яман завинаги.

В имението пристига фотограф, който да снима Сехер и Яман. Той отбелязва колко са красиви заедно и колко влюбени изглеждат. Сехер се смущава.

Яман застава зад Сехер и нежно я хваща през талията с едната си ръка. Сехер едва успява да прикрие вълнението, което изпитва.

Зухал пристига в компанията и обръща всичко в търсене на заветната папка. Тя изпада в паника, щом не успява да я открие.

Длъжностното лице, което трябва да регистрира брака на Яман и Сехер, е попаднало в задръстване.

Икбал се надява през това време Зухал да открие изгубените фалшификати, с които да дискредитират Сехер пред Яман преди тя да му каже заветното „да“.

Селим се обажда бесен на Икбал и я пита дали е успяла да спре сватбата. Злодейката го уверява, че всичко върви по план и скоро Яман ще попадне на шокиращите „разкрития“.

Сехер остава шокирана, когато вижда спалнята в стаята на Яман отрупана с рози за първата брачна нощ…

Заповядайте в нашата фейсбук група – ТУРСКИ СЕРИАЛИ – ФЕН ГРУПА Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.