Тв новини

Утре (16-ти ноември) в „Моето име е Мелек“ Ето какво ще видим

Нефисе и Вилдан посрещат Хатидже и Мерием в конака.

Башак се изпуска пред Мелек, че Джумали е виновен за уволняването ѝ от болницата. Мелек си сваля системата и настоява да отиде до дома на Джумали.

Дефне и Зехра пристигат в болницата и заговарят Йомер. В това време една сестра уведомява Зехра, че майка ѝ Башак е заедно с пациентка, болна от рак.

Йомер отива бързо и предупреждава Мелек и Башак за пристигането на Зехра и Дефне. Мелек успява да се скрие, а Башак обяснява на момичетата, че не познават пациентката с рак.

Дефне забелязва шала на Мелек на стола, а Башак опитва да го скрие с тяло.

Джумали пристига и се изненадва от гостуването на Хатидже и Мерием.

Митхат отива до аптеката с букет цветя, но вижда Сейран заедно с дъщеря ѝ. Изненадва се и хвърля букета на земята, без Сейран да го забележи.

Керем е поканен от треньора в отбора на Антеп. Младежът приема с радост да играе.

Кадрие нарочно казва пред Сеит Али, че Йомер и Дефне не спират да излизат заедно, като дори при изчезването на Сеит Али са били на пикник.

Дефне се прибира, а Сеит Али побеснява и я вика.

Халил отива на гости на майка си и баща си и заварва Мерием. В това време идва и ядосаната Мелек и настоява да говори с Джумали.

Сеит Али пита внучка си дали не я срам от постъпката ѝ. Дефне не си мълчи и заявява на стареца, че от самото начало е трябвало да се грижи за внуците си вместо да я пита с кого се среща.

Дефне обяснява, че познава Йомер още от Германия. Старецът ѝ забранява да се вижда с младежа.

Мелек обвинява Джумали, че я е лишил от хляба ѝ. Допълва, че не му отива такова поведение.

Джумали признава, а Мелек му напомня, че са минали 20 години от направената от нея грешка и вече достатъчно си е плащала.

Уверява го, че между нея и Халил няма да има нищо друго освен приятелство. Предупреждава го още, че няма да му позволи да си изкарва гнева върху децата ѝ.

Докато Мелек и Джумали спорят, тя припада. Джумали моли Халил и Зюмрют за помощ. Тримата се притесняват за състоянието на Мелек.

Идва Йомер и моли роднините си да излязат от стаята. Мелек се свестява..

Махмут обвинява Кадрие, че продължава да злобее и да плете интриги. Съветва я да спре, защото му е писнало от скандали.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.