Тв новини

Утре (15-ти юни) в „Безмилостен град“ Джерен тероризира асистентката си

Джерен тероризира асистентката си. Недим упреква Джерен, че е изпратила записа на чичо му.

Джерен си признава и Недим я гони от фирмата. Юсуф се намесва в скандала между двамата.

Джерен е бясна, защото бебето продължава да плаче. Башак се скарва с Джерен.

Сехер опитва да помогне на Джерен. Тя усеща, че дъщеря ѝ се разстройва всеки път, когато види бебе. Предлага ѝ да отиде и да спи в пристройката.

Дженк опитва да намери Шиниз.

Шениз наема кола като плаща в брой и представя фалшива лична карата.

Агях разпорежда на Нуртен да събере всички вещи на Шениз. Джерен тържествува, а Нериман се включва да помага на икономката.

Агях нарежда вещите на жена му да бъдат изгорени или дарени.

Дженк разпитва таксиметровия шофьор къде е оставил майка му.

Дамла пита баща си защо иска да изхвърли нещата на Шениз. Моли го да ѝ каже честно дали има нещо, което не знае. Агях отговаря, че няма връщане назад.

Дамла ревнува баща си от Сехер и смята, че майката на Дживан се възползва от отсъствието на Шениз, да се намърда до Агях.

Дженк отива до фирмата за коли под наем. Собственикът обяснява, че жена на име Шениз Карачай не е идвала.

Дженк разбира, че майка му е скрила самоличността си. Дава визитка на собственика и го моли да бъде уведомен, ако Шениз върне колата или се обади.

Недим припомня на Джемре, че е протегнал ръката си, но тя не я е хванала. След този случай той много се е ядосал, но е осъзнал, че тогава Джемре го е прегърнала с очите си.

Джемре отговаря, че от онзи момент е изминало много време и двамата са се променили. Недим споделя, че чувствата му към нея не са се променили.

Недим я моли да знае, че има човек, който винаги ѝ мисли доброто. Пожелава ѝ успех на сцената.

Дживан кани Дамла да излязат, а тя отказва. Той ѝ казва, че между тях се е получило, но после тя е изстинала.  Допълва, че само веднъж се е влюбвал живота си и то в нея.

Шениз се настанява в хотел и си урежда частен джет да я закара до Гърция.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.