Тв новини

Утре (15-ти април) в „Безмилостен град“ Шениз и Сехер пият заедно чай


Дамла вижда статия в интернет, озаглавена, че Недим и Джемре са съпрузи и са на романтичен шопинг.

Недим съобщава, че от следващия ден започва да работи във фирмата. Всички са учудени от новината.

Агях кара Дженк да дойде и да започне работа в компанията.

Джемре настоява с Дживан да се разходят по брега и да поговорят. Дживан споделя с Джемре какво чувства към Дамла. Тя го подкрепя в любовта му към момичето.

Шениз и Сехер пият заедно чай. Шениз е готова да се помири със сватята си в името на децата.

Шениз стои зад публикацията в пресата за Недим и Джемре.

Недим предлага да му дадат кабинет във фирмата. Дженк го иронизира каква длъжност да пише на вратата. Синът на Агях заявява, че 5 години се е блъскал да учи икономика в САЩ. Компанията не може да се управлява от невежа, който не знае таблицата за умножение.

Недим намеква, че Дженк знае причината защо не е завършил гимназия. Пита чичо си какво мисли. Агях отговаря, че ако иска да вземе всичко, но без образование за Недим няма работа в компанията. Недим се ядосва и излиза.

Шениз се обажда на секретарка във фирмата, тя иска да знае как е минал първият работен ден в присъствието на Недим.

Дженк се извинява на баща си. Агях обвинява Джерен и Нериман, че манипулират Недим. Дженк отговаря на баща си, че двамата с братовчед му са отраснали с девиза „Всичко е на Недим“.

Дамла се извинява на Джемре. Джерен също иска извинение, но Шениз отпраща дъщеря си.

Дженк поднася извинение на братовчед си. Признава, че и двамата са преминали границата заради случилото се в мола. Недим заявява, че сега започва.

Шениз организира меден месец за Джемре и Дженк и за Джерен и Недим. Успява да привлече и Сехер на своя страна. Дженк пита майка си какво е намислила, но не получава отговор.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879 Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.

Exit mobile version