Тв новини

Утре (14-ти юли) в „Наследство“ Сехер благодари на Кираз, че


Сехер благодари на Кираз, че се е погрижила за племенника ѝ, когато е избягал от сиропиталището.

Надире се среща със Селим и го уведомява, че Сехер е спечелила попечителството над Юсуф.

Яман се отбива в заведението на Ариф, а той се опитва да го убеди, че Сехер не е негов враг. Старецът посочва, че Юсуф е колкото негов, толкова и неин племенник, и съдбата им е свързана.

Селим приготвя подарък за Сехер и Юсуф и се отправя към дома на Али, за да се срещне с тях. Хората на Яман тръгват по следите му.

Селим влиза в къщата на Али, а Сехер го посреща. Той я уверява, че ще ѝ помогне да си намери дом, където да заживее заедно с Юсуф.

Селим връчва подаръка си на Сехер, а тя му благодари за милия жест.

В това време хората на Яман му докладват къде се намират Сехер и племенникът му. Той моментално се отправя към дома на Али.

Насаме Сехер предлага на Кираз да заживеят заедно, когато си наеме свое жилище.

В този момент в къщата на Али нахлуват Яман, Недим и неговите подчинени. Разярен, Яман заповядва на Сехер незабавно да доведе Юсуф.

Али се намесва и двамата с Яман се изправят лице в лице. Комисарят е категоричен, че няма да позволи на Яман да отведе Юсуф. Припомня му, че негов законен настойник в момента е Сехер.

Яман се принуждава да се оттегли, като се заканва, че съвсем скоро ще си върне обратно родителските права над Юсуф.

Яман си тръгва, като дава нареждане на наемниците си да охраняват дома на Али. Комисарят заключва портата с проницателен поглед.

Сехер се прибира вътре и не сдържа сълзите си пред Али. Споделя му, че оправдава поведението на Яман, тъй като и тя е действала по същия начин, докато племенникът ѝ е бил в имението.

Али отвръща на Сехер, че тя няма нищо общо с лош човек като Яман. Кираз също успокоява новата си приятелка.

Султан открито изразява пред Али неодобрението си Сехер да пребивава в дома им, предвид проблемите, които създава.

Яман се връща в имението и открива портмонето на Сехер, както и нейна паспортна снимка, която смачква в юмрука си.

Зухал влиза в кабинета на Яман и му предава снимка в рамка, на която той е заедно с Юсуф, за да го „утеши“. Изтъква, че е сама е поръчала изработката ѝ.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.