Тв новини

Утре (14-ти октомври) в „Откраднати мечти“ Текин заявява на Мерием, че


Текин заявява на Мерием, че ѝ позволява да отиде и да се види с Йомерчо. Тя веднага се втурва към малкото си братче.

Докато кара количката си, Йомер забелязва кака си и не може да повярва на очите си. Двамата се затичват един към друг и се прегръщат.

Йомер пита Мерием защо го е изоставила и си е тръгнала. Интересува се и кой е новият ѝ мъж.

Мерием уверява малкото си братче, че непрестанно е в мислите и сърцето ѝ. В този момент Текин влиза в имението, за да отведе Мерием.

Текин остава изненадан, когато разбира, че кака му е заедно с Текин. Улвие заявява на Мерием, че не е добре дошла в дома ѝ.

Текин разкрива на Йомер, че двамата с Мерием са сключили брак, и му предлага да им дойде на гости.

Йомер настоява пред Улвие да му позволи да тръгне заедно с Текин и Мерием. Господарката се принуждава да се съгласи, макар и с неохота.

Сафие споделя с Нериман, че Айше и Джемил са пред развод. Тя веднага уведомява Доган, а той е на седмото небе от щастие.

Йомер отива на гости в дома на Текин. Насаме малкото момченце пита Мерием защо вече не обича батко Левент. Текин дочува думите му и се вбесява.

Левент и Мелис се прибират в имението. Левент веднага се интересува къде е Йомер, а Улвие се опитва да го заблуди, че е заспал.

Късно вечерта шофьорът Яшар пристига в дома на Текин, за да вземе Йомер, но злодеят му заявява, че ще върне лично малкия на следващата сутрин.

Левент се качва да провери Йомер в стаята му, но установява, че там няма никого.

Джемил признава на Сафие, че с Айше наистина са сключили фиктивен брак, но неусетно се е влюбил в нея.

Бахадър се отбива до кухнята, където Аслъ му предлага курабийки. В знак на благодарност той я целува. Изведнъж се чува шум. Аслъ изпада в паника, че някой може да ги е видял.

Йомер отново започва да разпитва Мерием защо е напуснала батко Левент. Текин не издържа и е на път да избухне. Взима Йомер на ръце и започва да го подхвърля.

Левент настоява да разбере от Улвие къде е Йомер. Господарката го уведомява, че момченцето е искало да отиде на гости на сестра си.

Левент побеснява, страхувайки се, че Текин може да посегне на Йомер.

Текин подарява играчка пистолет на Йомер, но той отказва да го приеме. Злодеят отново побеснява. Йомерчо усеща, че той и Мерием са в опасност.

Заповядайте в официалната група на сериала „Откраднати мечти“ там ще намерите епизоди, снимки и информация свързани с него – https://www.facebook.com/groups/5202515733099975