Тв новини

Утре (14-ти ноември) в „Една жена“ Мюнир съобщава на Суат, че


Мюнир съобщава на Суат, че в стаята на Пъръл е намерено подслушващо устройство, но се преструват, че не са го забелязали.

Суат и Мюнир веднага отиват към хотела и Суат му нарежда охраната от планинската къща да се оттегли.

Хатидже е при Фикри и му дава гривната, за да провери дали е от истински диаманти. Тя се прибира и съобщава пред Ширин, Енвер и Идил, че бижуто е фалшификат.

Идил си спомня как е дала да изработят имитация на оригиналната гривна. Хатдже се извинява на Ширин.

Полицията пристига в квартала и иска да обискира магазина на Ариф. Вътре намират пистолет и арестуват Ариф и Юсуф. Джейда е в шок.

Февзи съобщава на Сарп и Бахар, че се оттеглят от вилата и вече няма да ги пазят. Сарп заявява, че ще им плати двойно повече от Суат, ако останат.

Февзи отива да говори с останалите, а Сарп и Бахар стават свидетели как си тръгват с колите.

Суат е в апартамента при Пъръл, а Мюнир наблюдава подслушващото устройство. Пъръл пита Суат дали има новости около Сарп.

Суат отвръща, че няма и продължава да е в планината с децата и бившата си жена, като нарочно споменава името на селото. Незир чува това и потегля с хората си.

Сарп звъни на Мюнир, а Суат му казва да вдигне. Мюнир заявява, че темата с охраната не го касае, след което затваря.

Джейда информира Енвер и Хатидже, че Ариф е арестуван.

Разпитват Ариф за нощта, когато Йелиз е била убита. Ариф скрива причината, поради която се е върнал, след като е тръгнал с Юсуф към болницата.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.