Тв новини

Утре (14-ти април) в „Ямата“ Караджа показва на Дамла

Караджа показва на Дамла статуетката. Тя разкрива, че тези фигурки са кухи.

Ямач прониква в къщата на Юджел и си играе с бебето. Оставя знак на врага си.

Султан и Медет отиват на свиждане на Салих.

Акън известява приятеля си, че Ямач се е появил.

Салих сяда при Султан, но не иска Медет да присъства на разговора. Тя му обяснява, че в затвора има човек, който е убил Идрис. Този човек трябва да умре и Вартоолу ще го убие, за да си плати дълга към нея.

В къщата на Юджел започват да се случват странни неща. Жената и детето му са отвлечени. Той получава карта къде се намират.

Юджел влиза в една кола, от която се чуват виковете на жена му. Там открива две кукли. Недалеч от автомобила избухва взрив. Юджел си мисли, че жена му и бебето им са мъртви.

Ямач вкарва Юджел в лудница и освобождава жена му и детето му. Иска ѝ прошка. Тя му отговаря, че не е знаела с какво чудовище е живяла.

Ямач влиза в една джамия и се изповядва на ходжата. Ходжата разтълкува последните думи на Идрис, които е казал преди да умре.

Караджа бяга, а Акън я преследва и стреля по нея. Момичето се скрива от брат си.

В затвора Медет отива на свиждане на Джумали. Информира го за срещата на Салих и Султан. Медет разказва, че Акън не се справя и хората са се разбунтували.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.