Тв новини

Утре (13-ти юни) в „Мрежа от лъжи“ Лейля казва на Арас, че


Лейля казва на Арас, че много й липсва и го прегръща. Той я посещава в хотела и й казва, че не я помни. Лейля му разказва за брака им.

Арас я пита как той се е озовал в Текирдаг. Тя му казва, че са се скарали, но не е било важно. Арас й признава, че не чувства нищо към нея. Лейля твърди, че двамата са се обичали много.

Арас си спомня, че е разбрал, че тя му е изневерила малко преди инцидента.

Лейля не спира да повтаря, че го обича. Тогава Арас я пита защо му е изневерила с братовчед му Мехмет, ако го обича.

Арас иска развод. Лейля е убедена, че го прави заради лекарката. Арас й казва, че е заради нейната изневяра и не може да й го прости.

Лейля следва Арас в коридора и му дава сватбения си пръстен. Някой ги снима, докато хваща ръката му, и изпраща снимката на Волкан.

След като получава доказателство, че Арас е женен, Волкан веднага казва на Асия. Уверява я, че Арас помни всичко, но крие от нея.

Али се извинява на майка си, но тя очаква той да спре да се меси в живота й, да спре с насилието и да говори със специалист. От друга страна, му казва, че вече няма защо да се притеснява за Арас.

Асия отказва да отговори на обаждането на Арас.

Арас се страхува да не загуби Асия. Той чака адвоката си в чужбина да подаде молба за развод и тогава ще разкаже всичко на Асия.

Дерин казва на адвоката си да направи всичко възможно да удължи бракоразводното дело.

Арас отива пред болницата и вика Асия. Тя се среща с него и го разпитва какво е правил. Той увърта и твърди, че русата жена, която си е спомнил, е част от миналото му и не означава нищо за него.

Асия е загубила доверието си в Арас и се дистанцира от него.

Деря разбира, че поръчаното от Кадир медицинско оборудване не е пристигнало. В болницата настъпва криза.

Халюк се среща с красива истанбулска адвокатка в ресторант, за да обсъдят случая на Дерин.

Волкан иска да знае как е реагирал Арас, когато Асия го е попитала, но Асия му заявява, че това не е негова работа.

Лейля лъже Кадир, че ще се върне в Лондон. Тя отива при Дерин и й казва, че знае за връзката на Арас и Асия и ще разбере причината, поради която не й е казала.

Първоначално Дерин се опитва да отрече, но след това казва на Лейля, че двамата са влюбени един в друг и че тя трябва да го приеме и да се махне.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.