Тв новини

Утре (13-ти юни) в „Добрият доктор“ Шон и Лиа правят йога заедно

Шон и Лиа правят йога заедно. Той й казва, че не бива да идва повече, а просто трябва да се нанесе при него. Тя казва, че съвместният живот означава по-голям ангажимент и повече доверие и тя не мисли, че още са на това ниво. Шон й дава своята банкова парола, след което напуска стаята.

Шон и Морган лекуват пациентка, която е бременна с близнаци, кръвното й налягане се покачва и Шон й казва, че трябва да го направят възможно най-скоро.

Сърдечната честота на плода пада при едно от бебетата. Тя пита дали тялото й се опитва да убие едно от бебетата й, Шон отговаря да.

Докато лекува Били Кар, един от пациентите на Морган, Ашър открива, че Били има рак на кожата.

Шон работи с Оливия, която се справя добре.

Шон измисля решение да роди по-силния близнак и след това да спре раждането, за да може по-слабият близнак да расте.

Въпреки някои проблеми, планът успява.

Шон се бори с наставничеството на Оливия и Джордан и да бъде отговорен, търсейки съвет от Гласман и Андрюс.

Взимайки присърце критиките, които получава, Шон предоставя на Оливия подкрепата, от която се нуждае, а на Джордан списък с нейните грешки, които трябва да коригира.

Били е върнат в операционната. Оливия отива да види Андрюс, който се оказва неин чичо. Тя му казва, че Шон го подкрепя много.

Алекс споделя с Морган, че финализира развода си. Той знае, че всичко е свършило преди години, но сега е окончателно и го боли.

Бил е буден, Клеър му казва, че има инфекция и тя може да се разпространи. Той й казва, че разбира, че може да умре, но е имал и по-лоши дни.

Ражда се едното бебе, недоразвито е и е поставено на специален апарат. Сега Шон трябва да спре раждането. Лекарството не действа, тя все още ражда. Шон й казва, че трябва да направят цезарово сечение или и двамата ще умрат. Джордан се опитва да успокои жената, мисли, че бебето й ще умре, ако й направят цезарово сечение. Контракциите спират, няма нужда от операция.

Клеър и Алекс са в стаята на Били, той се събужда и изглежда добре. Клеър благодари на своите помощници, че са помогнали да спасят живот.

Вкъщи Шон моли Лиа да се премести, но тя не смята, че това е добра идея, тъй като са двойка, но в крайна сметка тя се мести отново.

Морган продължава да се бори да не е хирург, докато Парк, който току-що се е развел, се мести при нея.

Лиа разопакова нещата си, Шон е приготвил вечеря за двамата. И двамата казват, че се чувстват отново като у дома си. Шон казва, че не е същото като преди и е по-добре.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.
Exit mobile version