Тв новини

Утре (13-ти януари) в „Доктор чудо“ Али казва на Назлъ, че


Операцията на Сюлейман продължава. Адил съобщава на Демир, че има разследване срещу него за неспазване на карантината. Танжу прави забележка на главния лекар да не разсейва асистента.

Али казва на Назлъ, че не могат да бъдат приятели. Иска да свали напрежението между двамата, но в това време състоянието на пациентката му се влошава.

Танжу е принуден да извърши ампутация на ръката. Назлъ го моли да не прави тази операция. Той отказва. Назлъ се разплаква заради погубените мечти на цигуларката.

Ферман иска да говори с Назлъ.

Демир съобщава на баща си, че са отстранили напълно раковите клетки. Наложило се е да изведат червата през корема. Демир обещава, че той ще се грижи за него.

Али отива при един възрастен пациент, който трябва да бъде изписан. Внучката казва на доктора, че от любимото им езеро не е останало нищо и дядо ѝ е разстроен.

Али решава да направи благотворителен фонд, за да възстановят езерото.

Ферман обещава на Демир да говори с Белиз да не му налага най-строгото наказание.

Селви казва на Адил, че отдавна е решила да бъде с него. Той се радва.

Момичето идва в съзнание. Назлъ се опитва да ѝ съобщи за ампутацията на ръката. Нил не може да приеме липсата на горен крайник.

Ачелия разказва на Сюлейман какво обича и какво не Демир. Сюлейман много харесва блондинката за снаха. Демир подслушва целия разговор. Когато Ачелия излиза, той ѝ признава чувствата си. Тя също отговаря, че много го обича.

Назлъ моли Ферман да говорят и го преглежда. Признава му, че вече не мисли за чувствата, които е имала, и всичко това е минало за нея.

Кавълджъм заявява на Танжу, че е направила голяма крачка към тяхното бъдеще. Съобщава му, че е бременна и така ще унищожи завещанието на починалия си съпруг, след като роди.

Али отказва да отиде на кино с Гюнеш и Гюлин.

Появява се бабата на Нил. Жената е разстроена и Гюнеш я успокоява.

Али споделя с Ферман, че всички са го объркали. Допълва, че сърцето му е разбито и вече не може да издържа. Ферман отново го нарича „братчето ми“. Признава, че Али е прав.

Ферман показва на Али, че има вече биопротези и Нил отново ще има ръка.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.