Тв новини

Утре (13-ти октомври) в „Мистър Грешен“ Ето какво ще видим


Джансу и Зейнеп поднасят на Левент приготвената от тях торта. Двете са си измислили дори и танц.

Йозгюр споделя с Езги, че заради нея се е променил много. Тя се радва да чуе тези думи.

Зейнеп иска Джансу да ѝ почете приказка преди да заспи. Джансу заспива, докато го прави.

На закуска Зейнеп споделя с баща си, че е обикнала Джансу и се е привързала към нея. Левент разбира, че идеята Зейнеп да притеснява Джансу и Левент е била на майката на детето.

Йозгюр казва на Озан, че е решил да даде „Ла Габия“ на Толга. Той добавя, че за даде „Ла Габия“ на братовчед си, ще иска в замяна новото заведение, както и да спре с изнудванията спрямо Езги.

Йозгюр съобщава на персонала на „Ла Габия“, че се местят в новото заведение. Гизем заявява, че ще го стори само ако я направи мениджър „Връзки с обществеността“.

Йозгюр подчертава, че въпросната позиция е отредена за Езги. Допълва, че ще подпише документа за освобождаване на Гизем.

Емре споделя с Йозгюр, че преди време е запалил ресторанта на шега.

Йозгюр звъни на Езги и ѝ казва да е готова до час, за да посетят новото заведение.

Севим посещава сина си и му признава, че е сътворила много глупости и съжалява. Допълва, че е разбрала, че Езги е добър човек и е достойна да бъде негова съпруга.

Севим споделя още, че вече е спокойна и се връща в родното си място. Йозгюр прощава на леля си и майка си за нещата, които са сторили.

Озан и Дениз разглеждат офиси, за да може Дениз да отвори своя собствена кантора.

Джансу разказва на Левент, че Сердар не е този, за когото са го мислили. Споделя му какво е направил и как е развалил щастието на Езги и Йозгюр.

Йозгюр посещава Толга и го информира, че приема предложението му, но в замяна Толга ще оттегли обвиненията срещу Езги и ще стои далеч от него и близките му.

Ирем среща Джансу и Левент и им дава доказателства за мръсотиите, които Сердар е правил – присвояване на пари. Левент решава да отстрани Сердар от болницата.

Дениз и Озан съобщават на Йозгюр и Езги, че се наели нов офис за кантората.

Заповядайте в нашата фейсбук група – ТУРСКИ СЕРИАЛИ – ФЕН ГРУПА Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.