Тв новини

Утре (13-ти февруари) в „Златно момче“ Ето какво ще видим


Фуат споделя с майка си, че не е заслужил тези тежки думи. Казва, че ще отмъсти на дядо си, защото обича повече Ферит и Сейран.

Сейран открива снимки на различни апартаменти в телефона на Ферит. Той обяснява, че е търсил квартири за Пело. Сейран го кара да ги изтире.

Ферит използва, че Сейран спи, и звъни на Абидин да намери хубаво място, далеч от любопитни очи. Сейран се събужда и чува разговора.

На сутринта Орхан отива в стаята на Ифакат. Казва ѝ да поговори с агата, за да се извини на Фуат. Ифакат отказва и му заявява да решава проблемите си сам, защото вече я е загубил.

Кязъм се събужда в добро настроение и е намислил да стане шеф. Хатуч го предупреждава да не ги изложи. Кязъм я моли да говори с Халис да му даде офис.

Султан започва да изпълнява заръките на Ифакат и подготвя бунта на прислугата. Казва на Лятиф, че заплатите им са ниски. Лятиф ѝ отговаря, че щом не ѝ харесва, да си търси друга работа.

Ферит уведомява Сейран, че ще остане след работа, за да работят с господин Садък.

Ифакат прави забележка на Лятиф за скандала с работниците.

Хатуч информира Кязъм, че отива в имението, за да заведе Суна и да говори с Халис.

Есме се е наконтила и Кязъм ахва, като я вижда. Тя му казва, че му е приготвила вечеря. Той решава да хапнат само двамата.

Фуат се извинява на Асуман. Предлага ѝ да излязат навън. Асуман му споделя, че е нещастна и му предлага да си намерят свой дом и да се изнесат. Той отказва.

Тогава Асуман предлага на съпруга си да се разведат. Фуат се съгласява.

Орхан и Гюлгюн излизат навън да вечерят.

Сейран получава цветя от Ферит, който пише на картичката, че има много работа. Суна отива при сестра си. Сейран се съмнява, че Ферит може би е с Пелин.

Пелин е на среща с приятелки, а Сейран отива при Ферит в една вила. Ферит прегръща съпругата си. Той е приготвил за нея романтична вечеря.

Сейран му вдига скандал, защото цял ден се е притеснявала за него. Ферит настоява тя да му каже, че го обича.

Двамата се целуват страстно и са на път да прекарат нощта заедно, когато Сейран си спомня думите на Пелин и отблъсква мъжа си.

Абидин съобщава на Суна, че Сейран и Ферит са добре. Суна го хваща за ръце и го моли да не се чувства сам, защото има нея. Двамата се прегръщат.

Заповядайте във фейсбук групата на сериала „Златно момче“ ТУК – https://www.facebook.com/groups/1037045810749819