Тв новини

Утре (13-ти февруари) в „Не ме оставяй“ Ердем заявява на Елиф, че


Ердем заявява на Елиф, че ако иска да види майка си жива, трябва да прекрати всякаква връзка с Емре. Със сълзи на очи, девойката е принудена да се съгласи.

Тарък си пуска гласовата поща и чува плача на дъщеря си… Опитва да се свърже със Съла, но телефонът ѝ е изключен.

Междувременно в затвора избухва пожар. Съла идва на себе си, но заради дима отново изпада в безсъзнание.

Ердем идва в кабинета на Дженгиз и го кани на тържеството по повод придобиването на болницата. Бащата на Емре и Тарък побеснява.

Елиф пристига в кабинета на Емре и му заявява, че името ѝ е Хандан и е съпруга на Ердем. Настоява да стои далеч от нея и да не я търси повече.

Дефне се появява в ресторанта, облечена в елегантна рокля. Бора остава очарован от красотата ѝ, която досега тя винаги е крила.

Ердем очаква Елиф да излезе от кабинета на Емре. Тя му заявява, че е изпълнила волята му, и настоява да я заведе при майка ѝ.

Тарък сключва брак с Йозге. След като полага подписа си, той настоява тя да изпълни обещанието си и да издейства освобождаването на Съла.

Съла идва в съзнание, но открива, че бебето ѝ го няма.

Зехра тръгва към заведението, в което Бора и Дефне имат среща. Вижда ги да се любуват един на друг…

Керем получава съобщение, че Йозге е отвлечена, и тръгва да я търси. Хандан го пресреща и се опитва да го спре, но безуспешно.

Ердем заставя Елиф да го придружи на тържеството и чак след това обещава да я заведе при Суна. Тя се принуждава да се появи официално пред всички като съпруга на Ердем.

Хандан взема дъщеричката на Съла – Бахар…

Оказва се, че Йозге е заложила капан на Керем с отвличането, и на мястото се появява и Тарък.

На празненството Емре пристига хванал под ръка Бану в качеството ѝ на негова нова изгора. Елиф ги вижда заедно и остава шокирана.

Междувременно някой отвлича Съла от затвора, докато тя е в безсъзнание…

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.