Тв новини

Утре (13-ти февруари) в „Една жена“ Ширин среща трима

Ширин среща трима бездомници. Дава им пари с уговорката да я нападнат вечерта, докато е с гаджето си, и всичко трябва да изглежда истинско. Те се съгласяват, а Ширин не вижда, че единият има нож.

Вечерта тримата я нападат и започват да я ритат наистина. Тя вика и плаче, но Ариф не я чува. Накрая сваля палтото на Бахар и го хвърля, мислейки, че е прокълнато.

Ширин се прибира и блъска по вратата. Енвер иска да отидат в полицията, но тя отказва, като заявява, че всичко е станало заради Бахар и Джейда, които са забранили на Ариф да ходи с нея на работа.

Бахар уверява Ширин и Енвер, че не е забранявала на никого нищо.

Бахар отива при Садетин и му казва, че Джем е пратил мъже, които са нападнали Ширин. Той ѝ признава, че пакетът е в палтото ѝ. Ширин изяснява, че го е изхвърлила при нападението.

Бахар тича, за да намери палтото, а Ариф я вижда и я последва.

Нисан и Дорук са удивени как Арда е наредил трудния пъзел. Опитват да кажат на Джейда, но тя е притеснена за Бахар и не им обръща внимание.

Ариф и Бахар намират тримата мъже и виждат, че единият е облякъл палтото. Бездомниците искат пари, за да им го върнат, а Ариф им дава.

Клошарят вади нож, но Ариф го удря. Другите двама приготвят хладните си оръжия, а Бахар изпада в истерия и ги напада с дърво.

Тя крещи на Ариф, че не иска да загуби някого, когото обича. Двамата взимат палтото и се прегръщат.

Бахар лъже Ариф какво има в палтото. Джейда я посреща с думите дали пакетът е още там и Ариф се усъмнява. Той последва Бахар и иска обяснение от нея и Джейда.

Бахар носи пакета на Джем, който се оказва флашка. Джем обяснява, че не е пращал хора да нападат сестра ѝ.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.