Тв новини

Утре (12-ти септември) в „Наследство“ Ето какво ще видим


Али и Кираз се прибират у дома, а комисарят съобщава на Айше, че Хасан е бил арестуван в обвинение за разпространение на наркотични вещества.

Айше е съкрушена от думите на Али, но отвръща, че щом любимият ѝ е престъпник, той трябва да си получи заслуженото.

В този момент Али получава обаждане от Фърат, който го привиква в управлението, тъй като е попаднал на нещо интересно по случая на Хасан.

Афектиран, Яман спира автомобила си и започва да упреква Сехер, че е изложила живота си на смъртна опасност.

Сехер заявява на Яман, че ако куршумът бе попаднал в тялото му, Юсуф не би могъл да го преживее. Обяснява му, че той е човекът, на когото малкият има най-голямо доверие и когото обича с цялото си сърце.

Сехер признава на Яман, че тримата с Юсуф се нуждаят един от друг…

Али пристига в управлението, а Ибрахим и Фърат изсипват съдържанието на пакетчетата, пренасяни от Фърат – оказва се, че вътре е имало пудра захар.

Хасан обяснява на Али, че се е нуждаел от пари, но не е искал да разпространява наркотици, затова е решил да измами дилърите, като подмени пакетите с пудра захар. Али го освобождава от ареста.

Хасан се завръща у дома, а Айше е много горда от смелата му постъпка. Кираз се извинява на Ханас, че го е обвинила несправедливо.

Сехер пита Яман дали би загърбил престъпния си начин на живот заради тях с Юсуф. Той обаче оставя въпроса ѝ без отговор…

Сехер и Яман се завръщат заедно в имението. Икбал и Зухал остават силно изненадани. Зухал е бясна, че Яман не е прогонил завинаги Сехер, какъвто е бил планът им с Икбал, изпращайки я на мястото на престрелката.

Яман остава сам. Той получава информация от Недим къде са се укрили братята Камгьоз и хората им. Яман взима пистолета си и тръгва гневен…

Вместо да се запъти към мястото, на което се укриват враговете му, Яман се отправя към гориста местност, където заравя всичките си оръжия.

Али води вкъщи бащата на Айше – Кямил – и го моли да приеме любовта на Айше и Хасан. Той обаче поставя условие двамата да се преместят в родния им край, като обещава да повери на Хасан управлението на един от семейните магазин.

Селим се запътва към имението, за да се срещне очи в очи с Яман. Дженер го информира, че чичото на Юсуф не си е вкъщи, но Селим остава да го чака пред къщата.

Яман се прибира, а Селим му се нахвърля. Охраната тръгва да ги разтървава, но Яман им дава знак да спрат. Селим продължава да се саморазправя с Яман, докато го удря с юмруци.

Селим заявява на Яман, че няма да позволи да завлече със себе си Сехер, защото… я обича. Охраната вади оръжия срещу Селим, но Яман им нарежда да ги свалят, понасяйки упреците и обидите на Яман, без да прави дори опит да се защити.

Сехер излиза и вижда какво се случва… Тя остава шокирана и извиква името на Селим, за да спре.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.