Тв новини

Утре (11-ти юни) във „Вятърничав“ Ханифе е арестувана

Зехра се среща с Азизе и я предупреждава, че ако отново навреди на семейството й, ще разкрие на Миран, че е син на Хазар.

Азизе остава безмълвна, а Зехра вижда страха в очите й. Майката на Реян шокира още повече Азизе, когато й съобщава, че държи едно от писмата на Дилшах до Хазар.

В конака на Шадоулу Хазар съобщава, че Зехра е отишла на свиждане на майка си, а Хандан веднага отбелязва, че двете не поддържат връзка от години.

Пред Насух Харун предлага с Ярен да изберат дата за сватбата. Двамата отиват във фотото, за да направят снимки за брачните си паспорти.

Ярен не издържа и се срива психически. Харун насилствено целува Ярен, а тя, от своя страна, го зашлевява погнусена. Фърат става свидетел на грозната сцена.

Зехра се обажда на Реян и я моли да се видят, за да поговорят. Казва й, че й се налага да замине при майка си.

Азизе се прибира в конака и изпада в недоумение как писмо на Дилшах е попаднало в ръцете на Зехра. Започва да подозира, че Ханифе действа зад гърба й.

Зехра се сбогува със семейството си и заминава при болната си майка.

В конака на Шадоулу нахлува полиция със заповед за ареста на Ханифе. Прислужницата е отведена с белезници в обвинение за палежа на чифлика.

Азизе веднага е уведомена за задържането на сестра си. Старата се свързва с адвоката си и му нарежда веднага да издейства оневиняването й.

Насух и Хазар са сигурни в невинността на Ханифе и настояват тя да бъде незабавно освободена.

Зад решетките прислужницата получава обаждане от Азизе. Ханифе през сълзи моли сестра й да я спаси, но Азизе й отвръща, че ще й е нужно време.

Азизе недоумява кой стои зад ареста на Ханифе…

Миран се качва в стаята на баба си и я пита директно дали има нещо общо с пожара в чифлика. Младежът още помни как е заварил Азизе и Ханифе да разговарят скришно.

В полицейския участък пристига адвокатът на Ханифе. Оказва се, че това е Харун… Бъдещият съпруг на Ярен обещава на прислужницата свобода, в случай че изпълнява нарежданията му.

Ханифе остава шокирана, когато Харун й казва, че дори сестра й я е изоставила…

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.