Тв новини

Утре (11-ти юли) в „Откраднати мечти“ Левент открива, че


Левент открива, че на нощното шкафче в стаята му е оставена бележка. Разгръща я и вижда, че е от Мелтем, която му е написала, че оставя Йомер на грижите на семейството му и напуска имението заради несправедливото му отношение към нея.

На сутринта Йомер се облича и отива да закуси в кухнята, но е прогонен от Хюлия. Злодейката предупреждава Аслъ да не позволява на малкия да се изпречва на пътя ѝ.

Хюлия забелязва отсъствието на Мерием и пита Аслъ къде е. Тя обаче не знае…

В болницата Айсел занася закуска на Улвие, но тя няма апетит. Прислужницата звъни на Мерием и я уведомява, че господарката е в болница. Тя веднага се запътва натам.

Текин причаква Мерием пред дома ѝ и за да ѝ докаже любовта си, къса на парчета разписката за дълга ѝ. Девойката обаче е непреклонна и му заявява, че няма да му пристане.

Йомер е гладен и гледа жално как Аслъ яде сладки. Тя обаче му нарежда да се връща в стаята си.

Левент посещава Улвие в болницата. С изненада открива, че и Мерием е там. Девойката е на път да признае на господарката, че е напуснала имението, но Айсел отклонява разговора.

Левент разговаря насаме с Мерием в коридора и ѝ заявява, че трябва да се върне в имението. Тя обаче категорично отказва. Текин подслушва разговора и разбира, че мъжът е Левент Метеханоулу.

Аслъ заявява на Йомер, че сестра му никога повече няма да се върне в имението. Подхвърля му ябълката си на земята, а той я взима и я захапва. Аслъ обаче му я взима обратно и отново го оставя гладен.

Левент моли Джемил да му помогне да намери пари, с които да спаси фирмата. Младежът е готов дори да продаде яхтата си, за да осигури финансиране за холдинга.

Улвие обвинява Бахадър и Хюлия, че са оставили семейната фирма в ръцете на лихвар.

Айсел съобщава на Улвие и Левент, че Йомер е припаднал. Лекарят, който идва в имението да прегледа малкия, заявява на Левент, че момченцето има проблеми с храненето и освен това някой много му липсва.

Левент отива в квартала и хваща Мерием за ръка, принуждавайки я да се върне в имението. Тя обаче отново отказва. Тогава Левент ѝ съобщава, че здравословното състояние на Йомер се е влошило.

Айсел дава на Йомер супа, а той хапва като невидял. В това време Мерием пристига в имението и отново поема грижите за братчето си.

Сестрата на Хюлия – Мелис – пристига в Истанбул. Годеникът ѝ Каан не престава да ѝ звъни, но тя отклонява повикванията му. Девойката захвърля годежния си пръстен в контейнера, решена да покори сърцето на Левент Метеханоулу.

Джемил успява да намери парите, които Левент го е помолил да му осигури. Младежът заставя Хюлия да му разкрие от кой лихвар е взела заема. Тя се принуждава да му даде адреса.

Левент отива при лихваря, но той му заявява, че заемът на Хюлия е прехвърлен към друг. В това време Текин става свидетел на разговора им.

Левент се връща гневен в холдинга. Хюлия му признава, че е получила парите срещу дял в холдинга. Левент побеснява още повече и свиква спешно събрание на Борда на директорите.

Левент съобщава пред всички, че по волята на Улвие от тук нататък той става изпълнителен директор на холдинга. Освобождава Хюлия от позицията финансов мениджър, при това без предизвестие.

Мерием пита Йомер защо не се е хранил. Малкият поглежда към Аслъ и заявява, че той сам не е искал да яде.

Джемил поздравява Левент за смелостта му. Хюлия събира нещата си, за да напусне холдинга. В това време там се появява Мелис…

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.