Тв новини

Утре (11-ти юли) в „Наследство“ Яман нарежда на хората си


Яман нарежда на хората си да свалят оръжията, насочени към полицаите от екипа на Али.

Яман маха белезниците от ръцете и и ги връчва на комисаря, след което се отправя доброволно към полицейския автомобил.

Сехер иска да тръгне след Яман, но Икбал я спира.

Бегюм е бясна, че Али е прикривал истинската самоличност на Кираз, и се заканва пред Езги да разбере какво толкова ги свързва.

Юсуф се завръща в сиропиталището с подаръци за останалите деца. Трогнати от жеста, дори момчетата, които го тормозеха, го приемат за свой приятел.

Икбал е категорична пред Зухал, че Яман никога няма да прости на Сехер, че го е предала на полицията.

В същото време Яман е вкаран в залата за разпит. Али го пита защо е отвлякъл племенника си, а чичото на Юсуф запазва мълчание.

Сехер се обажда на Фърат и му заявява, че благодарение на Яман, Юсуф отново е в приюта. Фърат предава това на ухото на Али, докато той разпитва Юсуф.

Юсуф се досеща, че Али не разполага с доказателства срещу него, и го блъфира. Двамата се изправят един срещу друг, очи в очи.

Али заявява на Яман, че от тук насетне ще следи всяка негова стъпка, след което напуска залата за разпит.

Яман се връща разярен в имението и директно нахлува в стаята на Сехер. Чичото на Юсуф нарежда на Икбал да излезе и да ги остави със Сехер насаме.

Яман притиска Сехер до парапета на терасата и тя провисва от нея. Афектиран, той я обвинява, че го е предала на властите, а след това я издърпва към себе си. Предупреждава я, че границата между живота и смъртта е много тънка.

Вечерта Сехер се отправя към стаята на Яман и го моли за прошка. Изтъква, че е действала прибързано, защото се е страхувала да не изгуби Юсуф. Яман не обелва и дума и стои с гръб към Сехер. Когато тя излиза от стаята, той поглежда към нея, без тя да забележи.

Кираз и Али се засичат в коридора. Али моли девойката да приготви храна за леля му, тъй като тя му е сърдита, че не е разрешил да се сгоди за Мухитин.

Али отива при Султан и се опитва да се помири с нея, изтъквайки, че се е противопоставил на годежа заради проблема на Кираз с властите.

Сехер получава обаждане от директорката на детския дом с молба да се яви при първа възможност.

Султан се преструва пред Али, че се е разболяла заради позора пред семейството на Мухитин. Комисарят упреква Кираз, че заради това, че иска да се омъжи, е отворила пропаст между него и леля му.

Кираз признава на Али, че през цялото време Султан е смятала, че тя е влюбена в него и затова е била принудена да я опровергае, като се съгласи да се омъжи за Мухитин.

Али настоява пред Кираз да докажат пред Султан, че не са влюбени.

Бегюм се свързва с бивша своя колежка и я моли да проучи миналото на Кираз.

Директорката на детския дом съобщава на Сехер, че временно получава попечителството над Юсуф.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.