Тв новини

Утре (11-ти януари) в „Свободна да избира“ Ето какво ще видим


Кавия открито заявява на Ванрадж, че се бои да не се влюби в Анупама. Той отказва да допусне, че това би могло да стане възможно, но в същото време се чувства объркан.

Семейство Шах се впуска в предизвикателство с хвърляне на хвърчила. Всички са амбицирани да победят. Анупама се бои, че ще се провали, тъй като не е пускала хвърчило от детските си години.

Лила е убедена, че ще победи. Тя дава инструкции на Анупама как да се справи с предизвикателството.

Ванрадж изпитва затруднения да си облече ризата, избрана от Анупама. Тя му помага и си спомня щастливите им години.

Ванрадж и Анупама отново попадат в опасна близост… В този момент Кавия звъни на Ванрадж. Той отхвърля обаждането и благодари на Анупама за всичко, което прави за него.

Самар прочита името си в дневника на Нандини и се изпълва с надежда, че тя също споделя чувствата му.

Кавия подготвя свое хвърчило, на което пише любовни послания за Ванрадж. Тя планира да изрази чувствата си към него пред цялото му семейство по време на предизвикателството.

Анупама пуска своето хвърчило, а Ванрадж остава очарован от елегантността, с която го прави.

Хвърчилото на Самар пада, но Анупама насърчава сина си да не се предава и да пробва отново. Нандини се приближава до Самар и му напомня за обещанието му да я научи да пуска хвърчила.

Цялото семейство забелязва хвърчилото на Кавия с изписано любовно послание към Ванрадж. В този момент Кавия изпраща въздушна целувка към любимия си.

Анупама губи равновесие, а Ванрадж понечва да я хване, за да не падне. В крайна сметка, и двамата падат на земята. Кавия е бясна…

Ванрадж заявява на Анупама, че иска да ѝ признае нещо, но бива прекъснат от Кинджал.

Вечерта семейство Шах пускат летящи фенери, а Лила разказва истории от детството на Ванрадж.

Ванрадж разкрива на Анупама, че докато е пускал фенера си, си е пожелал да получи втори шанс.

Ванрадж се извинява на Анупама за всичко и признава, че я е преоткрил и отново се е влюбил в нея.

Анупама се развълнува и отвръща, че 25-годишната им любов може да победи всички негативни преживявания. Тя се съгласява да продължат живота си заедно, признавайки, че също го обича.

Оказва се, че всичко това се случва единствено в мислите на Ванрадж.

Ванрадж обмисля да предложи брак на Анупама. В същото време Кавия е бясна, че Ванрадж не отговаря на непрестанните ѝ обаждания.

Ванрадж отново се опитва да признае чувствата си на Анупама, но бива прекъснат от Самар.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.