Тв новини

Утре (11-ти октомври) в „Наследство“ Ето какво ще видим


Яман се завръща от пазар, притежавайки любимия десерт на Сехер, Юсуф. Сехер се изненадва, когато забелязва букет цветя в ръцете му. Тя се срамува от жеста на чичо на Юсуф и смутено приема цветята, изразявайки възхищение към тях.

Яман, сърдечно желаейки да направи Сехер щастлива, я моли да постави цветята във ваза. Тя се съгласява с усмивка и благодари за жеста. Яман се чувства удовлетворен, че е направил нещо, което радва Сехер.

Тримата – Сехер, Яман и Юсуф – сядат заедно, за да опитат десерта. Те се наслаждават на момента, изглеждайки като истинско семейство. Яман предлага да направят снимка, за да запомнят този специален момент.

Снимките се правят, и в този момент Яман не може да откъсне поглед от красивите очи на Сехер.

Икбал обаждайки се на Яман, моли го да се върне в имението, тъй като Зия отново е в състояние на пристъп. Тя изразява забележка, че само срещата с Юсуф може да успокои съпруга й.

Сехер остана свидетел на това как Яман се опитва да успокои брат си чрез видеовръзка. Зия обаче не е на себе си, притеснен от възможната загуба на племенника си, което е било подстръхнато от Икбал.

Икбал театрално се държи и моли Яман да направи нещо, след което прекъсва връзката. Яман е силно обезпокоен за брат си.

Яман категорично изявява пред Сехер, че те не могат да заведат Юсуф в имението, поради опасността от социални проверки, които могат да го отнемат от тях.

Сехер, загрижена за Зия, казва на Яман, че вече е късно и няма опасност социалните да направят проверка в имението.

Яман се сглобява и съобщава на Икбал, че тръгват към имението заедно със Сехер и Юсуф – решение, което се оказва най-голямата му грешка.

Срещу Зия, Юсуф се успокоява. Междувременно в агенцията за закрила на детето получават сигнал, че Юсуф е отново в имението на Къръмлъ.

Яман обяснява на брат си, че за момента Юсуф и той трябва да бъдат разделени, но това няма да продължи дълго. След като Зия се успокоява, Яман казва на Юсуф и Сехер, че е време да си тръгнат, но Икбал ги спира.

В имението пристигат две представителки от социалната служба. Уплашен, Юсуф обгръща тетка си силно и не я пуска.

Сехер обяснява на социалните, че Зия е объркан за племенника си и затова са дошли да го видят. Те припомнят на Сехер, че тя има последен шанс. Заявяват, че Юсуф ще остане в имението, докато се изготви нов доклад.

Сехер обяснява на Яман, че трябва да се върнат вкъщи и да убедят съседите си да свидетелстват, че те са били там.

Сехер се разпада и се обвинява за случващото се с Юсуф. Зухал я упреква отново, че единственото, което я интересува, са парите на Къръмлъ.

Яман твърди, че те, Сехер и Юсуф, трябва да напуснат страната преди да е станало твърде късно.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.