Тв новини

Утре (10-ти януари) в „Наследство“ Ето какво ще видим


Яман, Сехер и Юсуф пускат летящи фенери. Този на Юсуф лети най-високо, а от вълнение Яман хваща ръката на Сехер…

По време на срещата си с Бора Неслихан го пита дали познава момичето, което я е наклеветило за кражбата на парите. Той мълчи…

Неслихан притиска Бора и той се принуждава да признае, че Аслъ е негова приятелка.

Бора заблуждава Неслихан, че Аслъ е безумно влюбена в него и по този начин е искала да я разкара от пътя си. Неслихан се връзва на лъжите на богаташчето.

Сехер и Яман се обединяват заради Юсуф. Яман споделя със Сехер, че е открил турска лекарка, живееща и работеща в Америка, която да се заеме с лечението на Юсуф.

Яман предлага на Сехер да заминат за Щатите, където е единствената надежда за Юсуф.

Сехер започва да вярва, че племенникът ѝ ще се излекува. Вечерта тя отива да си ляга, но казва на Яман, че ще е хубаво и той да си почине.

Юсуф моли Сехер и Яман тази вечер да спи при тях, тъй като е сънувал страшен кошмар.

Изплашен, малкият кара леля си и чичо си да го уверят, че никога няма да го изоставят и тримата винаги ще бъдат заедно…

Тримата лягат на спалнята. Юсуф хваща ръцете на чичо си и леля си и им споделя, че когато са до него, той не се страхува от нищо.

Малкото момченце моли Сехер и Яман да му разкажат приказка. Сехер започва разказа, а Яман продължава. В приказката двамата припознават самите себе си и отношенията си.

На следващата сутрин Сехер се събужда и установява, че Юсуф не е до нея и го няма никъде в имението.

Сехер започва да търси племенника си из цялото имение, но вижда обувките му, оставени на прага – какъвто е ритуалът за починал човек в семейството.

Сехер се съвзема и осъзнава, че е сънувала кошмар… Юсуф кара леля си и чичо си да го целунат, след което обаче се измъква от леглото и оставя Сехер и Яман в опасна близост.

Двамата скачат като попарени, а Яман предупреждава Сехер, че нищо в отношенията им няма да се промени…

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.