Тв новини

Утре (10-ти ноември) в „Наследство“ Ето какво ще видим

Яман не престава да гледа влюбено Сехер, въпреки опитите на Икбал и Зухал да предизвикат раздор между тях.

Сехер обещава на Яман, че ще се научи да се държи като негова съпруга…

На закуска Зухал заявява на Яман, че е подготвила документите за новия търг, но той с досада я прекъсва и ѝ заявява да говори по въпроса с Недим, на когото има пълно доверие.

Зухал не може да си намери място от яд, виждайки как Зухал сяда до Яман. Тя става рядко от масата и си тръгва, а Икбал се опитва да потуши създалото се напрежение, като поднася комплимент на Сехер.

Яман забелязва, че Сехер продължава да изглежда притеснена. Моли Неслихан да ѝ приготви фреш от портокал, за да се освежи.

Дженгер пита Яман дали Адалет да премести дрехите на Сехер в стаята на Яман. Сехер остава безмълвна. Юсуф я пита дали двамата ще заживеят в една стая, а Икбал се намесва и потвърждава.

За да впечатли Кара, Ибрахим се появява с елегантен костюм и тъмни очила. Той се държи с колегите си снизходително, вярвайки че Кара харесва „батки“.

Икбал се обажда тайно на Селим и му заявява, че още тази вечер трябва да организира вечеря за него и Сехер, за да останат насаме, а фотографът ѝ да ги заснеме.

Икбал предупреждава Селим, че трябва да интимничи със Сехер, за да може кадрите да се получат компрометиращи.

Вещите на Сехер са преместени в стаята на Яман… Тя е ужасно смутена. Адалет я пита от коя страна на спалнята ще спи, за да знае къде да остави нощницата ѝ. Сехер отвръща, че няма значение, а Яман казва на прислужницата да постави нещата на бъдещата му съпруга от лявата страна.

Когато остават сами, Яман предупреждава Сехер, че трябва да положи усилия, за да може бракът им да изглежда истински…

По-късно Селим звъни на Сехер и я кани на „прощална вечеря“, тъй като заминава за родния си край и не знае кога ще се върне пак в Истанбул.

Сехер се опитва деликатно да му откаже, но Селим е настоятелен. Тя склонява.

Сехер заявява на Яман, че Селим е поканил нея и майка Надире на вечеря… Яман я съветва да отиде, без да се притеснява за каквото и да било.

В същото време Селим очаква Сехер в ресторанта с романтично украсена маса. Той въобще не е уведомил майка Надире за вечерята…

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.