Тв новини

Утре (10-ти март) в „Когато я обичаш“ Кенан заявява на Йелда, че


Кенан заявява на Йелда, че ѝ е дал шанс, но тя е предпочела да стигне дъното с постъпките си. Йелда обещава да излезе от живота му, но го моли да я измъкне от затвора.

Хакан също моли Кенан да го измъкне, но вторият категорично отказва с думите да се оправя сам.

Кенан обяснява на Зейнеп, че наказанието на Йелда и Хакан няма да е голямо, тъй като са ги хванали преди да извършат престъпление.

Зейнеп научава от Кенан, че Дженк е този, който му е отворил очите за Йелда и му е разказал за действията ѝ.

Ферит – бащата на Йелда, пристига в управлението и я упреква, че е опетнила името на фамилията. Допълва, че се е наложило да моли Кенан да не подава жалба срещу нея.

Ферит нарежда на дъщеря си да напусне веднага страната, щом делото приключи.

Кенан доверява на Зейнеп, че никога не се е чувствал толкова свободен след срещата с баща си.

Кенан решава да не подава жалба и Йелда и Хакан са освободени. Йелда обвинява адвокатката си, че заради нея е изгубила обезщетението от Кенан.

Йелда предупреждава Хакан повече да не я търси.

Зейнеп и Ъшъл представят проекта и показват преди медиите къщата, която ще се ползва за жените, подложени на насилие.

Кенан споделя с Мете, че ще предложи брак на Зейнеп.

Дженк се свързва с Езги и я информира, че се е устроил във Виена.

Ъшъл се досеща за намеренията на Кенан и предлага на Мете да покаже на приятеля си евентуално място за предложението за брак.

Кенан организира със Зейнеп да заминат на почивка.

Ъшъл съобщава под секрет на Езги за плановете на Кенан. Нермин също решава да отложи заминаването си, за да гледа децата, докато Зейнеп е на почивка с любимия си.

Езги съветва сестра си да си вземе елегантна рокля в случай, че потрябва.

Зейнеп и Кенан заминават и се настаняват в хотела.

Октай и Сена се връщат от медения си месец. Тя му предлага близнаците да останат вечерта при тях.

Кенан сформира екип, който да приготви всичко до вечерта.

Хакан обещава на Джансу да се промени и да не разочарова дъщеря им Бесте. Споделя, че е започнал работа във фирма. Джансу се държи студено с него и вече не го допуска в живота си.

Зейнеп и Кенан се настаняват в ресторанта. Близнаците са при Октай и Сена и се разочароват, когато разбират, че ще си имат брат или сестра.

Октай моли Зейнеп да се върне в Истанбул, но тя отговаря, че този път той сам трябва да се справи, след което му затваря.

Кенан пада на колене на Зейнеп и ѝ предлага да се оженят. Тя приема веднага.

Ферит гони Йелда от апартамента, защото го е продал. Тя му звъни с думите, че е загубила всичко, а сега ще остане и без жилище. Ферит отвръща, че това е неин проблем.

Йелда звъни на Ерхан за помощ, но той не ѝ вдига. Тя отива да продаде бижутата си. Там обаче среща Ъшъл, която ѝ казва, че ще гори в ада, който тя сама е създала. Информира я със задоволство, че на следващия ден Кенан и Зейнеп ще се женят.

Йелда отива на мястото, на което Зейнеп и Кенан ще се венчаят. Тръгва да слиза от колата, за да им отмъсти, но Дженк я спира и я моли да спре с тази омраза, защото ще съсипе напълно живота си.

Йелда се разплаква и прегръща братовчед си, молейки го за помощ. Признава, че вече не издържа тази болка.

Дженк съветва Йелда да послуша баща си и обещава да я заведе при него. Тя се съгласява.

Кенан и Зейнеп се женят пред очите на близките си. Дженк се появява и веднага се отправя към Езги, която се радва да го види.

Кенан и Зейнеп казват един на друг, че се обичат, след което се целуват.

КРАЙ!  

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.