Тв новини

Утре (10-ти май) в „Доктор Чудо“ Белиз съобщава на Танжу, че


Белиз съобщава на Танжу, че Севиляй иска огромно обезщетение и следващият месец служителите ще останат без заплати.

Танжу предизвиква Ферман и му казва, че Али е най-голямата му конкуренция.

Шефът на Езо ѝ се обажда и я заплашва с уволнение, тъй като закъснява за работа. Езо е развълнувана да покаже новите си модели, но в следващия момент изпада в депресия и отказва да тръгне за работа.

Ачеля признава на Назлъ, че Али се среща с друга жена.

Назлъ се озлобява и започва да се държи зле с Ачеля. Ачеля заявява на приятелката си, че е несправедлива спрямо нея.

Танжу не приема договора от адвоката на Севиляй. Белиз му обяснява, че в момента не могат да рискуват да се стигне до съдебен процес.

Танжу уверява Белиз, че Ферман е разковничето в спасяването на болницата. Допълва, че нарочно настройва Али и Ферман един срещу друг, като по този начин ще подобри работата на Ферман.

Танжу предупреждава Белиз да не сключва никакви договори със Севиляй, защото има други планове и в болницата ще се случат невероятни събития.

В „Берхаят“ постъпва 28-годиншият Мехмет, който има тумор на сърцето. Ферман поема случая, но заявява, че иска Назлъ и Дорук да работят с него.

Али е разочарован, че Ферман го игнорира.

Ферда, Демир и Али поемат пациентка, която е минала през над 15 болници и никой не може да открие какво ѝ е, а постоянно ѝ се вие свят.

Дорук и Назлъ потвърждават диагнозата „тумор“. Ферман уверява Мехмет, че ще го оперират и ще се възстанови за две седмици.

Ойкю обяснява, че раждането на детето ѝ преди пет години е отключило заболяването, което докторите не могат да открият.

Мъжът на Ойкю се появява в болницата и я упреква, че е отново е по доктори, след като 17 лекари от различни болници са ѝ обяснили, че ѝ няма нищо.

Али моли съпруга на Ойкю да им даде шанс, за да видят какво могат да направят.

Мъж, паднал от третия етаж, пристига в „Берхаят“. Ферман и Али се обединяват, за го спасят. Всички са впечатлени от синхрона, с който двамата работят.

Танжу е доволен и дава знак на Белиз, че всичко върви по план.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.