Тв новини

Утре (09-ти юни) в „Лявата ми половина“ Ето какво ще видим


Селим казва, че къщата на баба му е малка, но засега му стига. Нилгюн не спира да мисли за Ихсан. Селим се чуди как красавица като Серра не се е влюбвала досега. Тя отговаря, че не е имала време за това.

Серра не може да устои на начина, по който я гледа Селим, и двамата се целуват. Селим й разказва за катастрофата, а тя го хваща за ръка и го утешава. Кутлусай е щастлив да посрещне рождения си ден до Серра, но не й казва за повода.

Серра се събужда щастлива на сутринта, а майка й я разпитва как е минало. Бириджик разбира, че новината за Асена е спряна. Ихсан се кара на Асена, че не се е научила какво означава да носи фамилията Кутлусай. Еда съветва Бириджик да покани Серра на партито изненада за Селим.

Някой снима Бириджик как се тъпчи със сладко и после отива в тоалетната да повръща. Нил поздравява брат си за рождения ден и Серра пита Селим защо не й е казал. Не му е взела подарък. Той я уверява, че вчера са го отпразнували и това му стига.

Асена дава на баща си лични вещи. Иска да наеме сейф на негово име. Видеото с Бириджик е публикувано и всички говорят за него. Серра коментира, че са постъпили много грозно с нея. Серра се уговаря със Селим да се видят след часовете.

Назлъм и Зейнеп са направили видеото. Бириджик се прибира разстроена и майка й я кара да се стегне.

Серра изненадва Селим в двора, като му носи кексче със свещичка, за да отпразнува рождения му ден. Кара го да си пожелае нещо. Той я целува. Бириджик кани Серра на партито изненада за Селим. Нилгюн споменава на Биназ, че започва работа.

Серра разпитва майка си откъде е взела пари за шевната машина. Зейнеп пита Бириджик как е след случката, а тя отговаря, че най-вероятно са разбрали всичко погрешно. Нил е изненадана, когато разбира, че Серра работи в техния хотел.

Онур и Нил водят Селим на партито изненада. Когато пристигат, токът угасва, а после Селим вижда специалното видео, подготвено от Бириджик и Ихсан. Селим оставя Бириджик, за да посрещне Серра.

Селим представя приятелката си на семейството си. Бурак също пристига на партито и вижда Селим и Серра заедно. Появява се още един неочакван гост – мъжът, който Селим блъсна и който изнудва Ихсан.

Селим и Ихсан са поразени, когато го виждат. Ихсан иска да обясни на сина си, но Селим научава, че баща му е знаел, че той е жив и се е държал с него като с убиец. Селим иска да знае защо са го лъгали.

Откривайки тайната, която Ихсан е пазил от него години наред, Селим се ядосва много на баща си и напуска партито за рождения ден. Серра отива на гроба на майка си. После се извинява на Серра, че я е оставил. Ихсан се оправдава, че е искал да накара Селим да тръгне по правия път с тази малка лъжа.

Серра чака Селим пред вратата на дома му, за да облекчи болката му. Селим й казва, че е най-смисленото нещо в живота му. Бурак също отива при Селим и когато вижда Серра на вратата, се изпълва с още повече озлобление.

Асена коментира, че е най-добре Ихсан и Селим да си починат един от друг за известно време, но Нил й прави забележка и се обажда на подходящия човек, който да ги сдобри – баба й Берин.

Заповядайте в нашата ФЕЙСБУК група – ТУК там ще намерите всичко за любимите си сериали.