Тв новини

Утре (09-ти ноември) в „Наследство“ Ето какво ще видим

Ибрахим решава да премине на диета, за да се превърне в мускулест мачо, с което да привлече вниманието на Кара.

На закуска Икбал подсеща Яман, че трябва да се отбие до бижутерския магазин за бижу за Сехер.

Яман предлага на Икбал тя да отиде до бижутерския магазин, а тя с радост се съгласява.

Икбал заявява на Сехер, че днес ще отидат заедно до бижутерския магазин. Първоначално Сехер се дърпа, но Икбал е повече от настоятелна. Сехер се съгласява, макар и с неохота.

Яман връчва на Сехер безлимитната си карта, като ѝ заръчва да купи това, което ѝ хареса, без значение от цената.

Сехер отказва да вземе картата и кара Икбал да го стори. Злодейката обаче ѝ припомня, че бижуто ще е за нея като бъдеща съпруга на Яман… Сехер взима картата, макар и с неохота.

Икбал се качва при Зухал и ѝ споделя, че никога не е очаквала, че Яман ще връчи на Сехер безлимитната си карта, но това е само от полза за плана им.

Икбал инструктира сестра си, че ще ѝ преведе крупна сума от картата на Яман, с която тя трябва да закупи много скъпи златни бижута. Двете искат да набедят Сехер, че е златотърсачка.

Икбал и Сехер се насочват към бижутерския магазин. Икбал взима картата и превежда средствата на Зухал.

В същото време Сехер решава да направи подарък за Яман. Зухал изпълнява нареждането на Икбал и Яман започва да получава SMS-и за извършени трансакции…

Докато Сехер е с Икбал, Селим ѝ се обажда и ѝ предлага да се вечерят заедно с майка Надире. Сехер отвръща, че е заета и ще му се обади по-късно.

След като Сехер се прибира в имението, отива в кабинета на Яман и му подава малка кутийка, като му заявява, че е искала да му направи скромен подарък.

Яман отваря кутийката и вижда луксозна химикалка, като заявява на Сехер, че от тук нататък ще използва само нея.

Яман пита Сехер какво е купила за себе си, а тя му показва скромните обеци, които си е избрала от бижутерския магазин. Яман е учуден, че Сехер си е купила само това, и я пита дали не е посещавала и други бижутерии. Тя отрича.

Яман поглежда съобщенията си и допуска, че е станала грешка. Сехер е категорична, че е закупила само обеците, и понечва да върне картата на Яман. Нея обаче я няма, тъй като Икбал я е откраднала.

Сехер се разстройва и държи Яман да ѝ покаже за какви суми са извършените трансакции. Когато вижда, ѝ призлява…

Яман вади от сакото си червена кутия и подарява на Сехер стилна гривна, като отбелязва, че това е неговият подарък за нея. Сехер обаче е категорична, че не я заслужава.

Яман заявява на Сехер, че за него „похарчените от нея“ пари нямат значение…

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.