Тв новини

Утре (09-ти ноември) в „Една жена“ Суат и Мюнир отиват във


Суат и Мюнир отиват във вилата, за да приберат Пъръл и децата. Мюнир телефонира на Азми и му съобщава, че срещата им се отлага.

Емре казва на Джейда, че тази вечер кафенето ще е празно и я кани на вечеря. Джейда се съгласява.

Емре доверява на Хатидже, че е решил да разсее Джейда и скоро ще я запознае със свой приятел, който е много свестен и може да си допаднат.

Съпругата на Дюндар се появява в магазина и се натъква на Ширин, която не знае, че е тя. Ширин прави лоша реклама на платовете. Дюндар идва и Ширин с учудване научава, че това е жена му.

Идил тършува в стаята на Ширин и намира гривната, подарена от Суат. Отива в бижутериен магазин, за да вземе пари за нея.

Суат и хората му се появяват в къщата. Той обвинява Сарп и Бахар, че заради тях дъщеря му е посегнала на живота си. Бахар води децата в кухнята.

Суат признава на Сарп, че Незир не е открил хотела, където Пъръл се е крила. Тя е дошла при тях, за да не оставя насаме него и Бахар.

Пъръл потвърждава, че е така. Тя моли Суат да я отведе от тук. Бахар чува това и желае Пъръл да я вземе със себе си. Сарп напада Суат и му заявява, че Али и Йомер са негови деца и няма да ги води никъде.

Азми уведомява Незир, че в хотела, в който е била отседнала Пъръл, има раздвижване и най-вероятно тя ще се върне.

Пъръл отказва да вземе Бахар, въпреки молбите на втората.

Дюндар известява Енвер, че Ширин е прогонвала всичките му клиенти от магазина.

Ширин се блъска в Емре и го целува по бузата. Хатидже му доверява, че Ширин е била уволнена от работа.

Жена, наета от Азми, слага устройство в стаята, където ще са Пъръл и децата. С него ще могат да се подслушват всички разговори.

Ширин отива да поговори с баща си на новата му работа, но установява, че той не работи на това място. Тя осъзнава, че Енвер ги лъже.

Бахар се моли и на Суат да отведе нея и децата от този дом.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.