Тв новини

Утре (09-ти март) в „Огледален свят“ Халил казва на Ферия, че


Халил казва на Ферия, че е прекрасна като булка. Лудият развързва очите на Емир, който вижда Ферия, облечена в булчинска рокля.

Мъжът на Фадик се прибира и Ферия започва да вика за помощ. Халил застрелва човека и завлича тялото му в другата стая.

Халил се облича в костюм и подготвя сватбата си с Ферия. Той упоява Емир и го връзва на стола в кухнята заедно с Фадик и сина ѝ.

Халил се „венчава“ за Ферия и я кара да се подпише. Тя отвръща, че не може да го направи със завързани ръце. Халил я отвързва и настоява и Емир да се подпише като свидетел.

Емир успява да отплете въжето от краката си и обяснява на Халил, че не може да се подпише, докато ръцете му са вързани.

Халил започва го отвързва, а Емир се обръща и го налага с юмруци. Ферия освобождава Фадик и детето ѝ и ги моли да извикат полиция.

Успокоителното действа на Емир и той не успява да обезвреди Халил напълно. Докато двамата се борят, бутат Ферия, която припада.

Полицаите информират Мехмет и Ръза, че има подаден сигнал, свързан с местонахождението на Ферия. Ръза, Мехмет и Хатидже тръгват към управлението.

В това време Ферия се свестява и намира телефона на Емир. Сехер звъни на Емир, а Ферия вдига и ѝ обяснява къде се намира.

Сехер хуква навън, за да догони Мехмет и Ръза и да ги уведоми. Левент откарва роднините на Ферия в участъка.

Гюлсюм разбира, че Ферия е намерена, и се качва в апартамента на Емир. Корай влиза след нея и я намира провиснала на бесилото. Откачва я и бърза да я откара в болница. Сехер го придружава, за да помогне.

Емир се събужда, а Халил насочва оръжие към него. Ферия взима нож и заявява на Халил, че ще се самоубие, ако стори нещо на Емир.

Ферия порязва Халил с ножа и той изпуска оръжието. Емир и Ферия побягват навън, но Халил ги настига и стреля по Емир, който държи Ферия на ръце.

Полицаите и близките на Ферия пристигат и стават свидетели на случващото се. Емир пада на земята, докато служителите на реда прострелват Халил няколко пъти в крака и го арестуват.

Емир и Ферия са откарани в болница. Лекарят съобщава, че Емир е добре и куршумът не е засегнал важни органи.

Ферия се свестява и търси Емир. Тя уверява баща си, че Халил не ѝ е сторил нищо.

По-късно Ферия дава показания и обяснява на полицията какво е станало. Ръза не спира да страда и да плаче заради дъщеря си.

Гюлсюм оживява и се прибира у дома. Хатидже забелязва, че вратът ѝ е увит с яка. Разпитва я какво е станало. Сехер измисля, че Гюлсюм е паднала по стълбите и така се е наранила.

Юнал идва в болницата и се държи грубо с Мехмет и Ръза, заявявайки, че Емир е в това състояние заради Ферия. Мехмет е готов да отвърне на Юнал, но Ръза го спира.

Ферия е изписана и се прибира у дома.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.