Тв новини

Утре (09-ти май) в „Наследство“ Ето какво ще видим

Дженгер успява да установи повредата и вика ел техник, който възстановява електрозахранването. Яман забелязва следите и осъзнава, че Сехер стои зад всичко.

Кара и Ибрахим излизат да патрулират и се натъкват на крадец. Кара слиза от колата, за да го арестува, но той изважда пистолет и го опира в главата на полицайката.

Ибрахим се опитва да обезвреди престъпника, като го напада… В този момент обаче се чува изстрел.

Яман осъзнава, че Сехер е намислила нещо. В същото време тя очаква инструкции от Фърат.

Яман успява да разобличи Сехер, като я предупреждава никога повече да не се опитва да му отнеме Юсуф…

Оказва се, че Ибрахим не е ранен. Кара взима годежните пръстени и ги слага на ръцете им. Ибо не може да повярва на очите си. Двамата се прегръщат.

За да осуети плана на Сехер, Яман води Юсуф да си направят имунизации. В същото време Сехер е отчаяна, че не може да спаси племенника си. Тя се решава на крайни действия.

Докато е с Юсуф, внезапно Яман губи почва под краката си. Оказва се, че зад всичко стоят Сехер и Фърат. Полицаят е успял да уреди на Яман да бъде инжектирано упойващо вещество.

Сехер се появява и отнема Юсуф от ръцете на Яман…

С последни сили той я моли да не си тръгват, но Сехер отвежда племенника си. Юсуф умолява Сехер да не го прави. Малкият не престава да вика чичо си…

Фърат отвежда Сехер и Юсуф до новия им дом. Малкият обаче отказва да влезе вътре без чичо си.

В болницата Яман идва в съзнание. Той става, за да напусне лечебното заведение и да открие Юсуф и Сехер, но няма сили. Качва се в колата си и потегля. Нарежда на хората си да открият Сехер и племенника му.

В същото време Юсуф е крайно разочарован от действията на леля си. Той настоява двамата да се върнат в имението.

През нощта Юсуф тайно звъни на Яман, докато леля му спи, и го уведомява горе-долу къде са. В същото време Бора издебва Неслихан, запушва устата ѝ, упоява я и я отвлича.

Адалет не е на себе си, след като племенницата ѝ не се прибира цяла нощ…

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.