Тв новини

Утре (09-ти декември) в „Една жена“ Мюнир споделя със Сарп


Мюнир споделя със Сарп за плика, който Пъръл е пратила на Бахар. Сарп решава той да го предаде, а Мюнир моли да не го отваря.

Ширин заявява на Джейда, че знае, че Арда е син на Емре.

Джейда обвинява Бахар, че единствено на нея е казала истината за Емре и Арда, а сега и Ширин знае. Заявява, че не иска да я вижда.

Бахар опитва да се свърже с Ариф, но той ѝ затваря. Тя признава на Хатидже, че Ширин е научила за бащинството на Емре. Хатидже ѝ разказва, че Ариф е признал на Енвер и от там знаят и те.

Енвер моли по заобиколен начин Ширин да се раздели с Емре. Тя отговаря, че знае истинската причина, но отказва да даде обяснение на баща си откъде я е научила. Обещава да сложи край на връзката си с бащата на Арда.

Мюнир предава на шефа си документа, с който Сарп прехвърля всичко свое на Суат. Суат съобщава на Мюнир, че Сарп му се е обадил и е поискал да даде на Мюнир 100 000 лири заради отдадеността му.

Бахар посещава Ариф, а той иска да знае какъв е за нея. Заявява, че не се срамува да повтаря, че я обича и ѝ го казва още веднъж, гледайки я в очите. Ако тя продължи да живее със Сарп, не иска да прекрачва прага на кафенето му.

Преди да си тръгне, Бахар казва на Ариф, че той е много ценен за нея, но за момента не може да мисли рационално заради децата си. Моли го да не я кара да избира между него и щастието на децата си, защото винаги ще избира Нисан и Дорук.

Сарп се прибира и информира Енвер, че е бил на интервю за работа и започва в началото на месеца.

Хатидже иска сметка от Ширин как е узнала за Емре и Арда. Ширин отвръща, че Идил ѝ е казала.

Идил признава на Енвер и Хатидже, че е чула новината от тях, докато са си говорили. Хатидже я обвинява, че е подслушвала зад вратите.

Идил решава да си тръгне и най-нахално заявява, че не иска да остава в този капан за мишки. Хатидже ѝ казва да се засрами от думите си.

Идил иска Ширин да плати дълга си към нея. Разкрива на Енвер и Хатидже истината за гривната. Енвер се вбесява и кара Ширин да даде обещаните пари на Идил.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.