Тв новини

Утре (08-ми ноември) в „Опасно изкушение“ Ерим не иска да говори с Ендер


Йълдъз ревнува Кемал от Зехра. Ендер съветва Зайнеп да си потърси мъж от нейната черга, за да не страда като сега. Алихан моли Зайнеп да му даде малко време, а тя му казва, че вече не е човекът, който ще го чака. Вижте още какво ще се случи в епизод 80 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 8 ноември 2021 по bTV.

В епизод 79 на турския сериал „Опасно изкушение“ Ерим отива при Кемал и му казва, че е избягал, защото майка му се е омъжила за Алихан, но и баща му, не е по-малко виновен. Алихан кара Ендер да подпише договор, който гарантира раздялата им, след като приключи всичко. Алихан казва на Халит, че с Ендер отдавна са заедно, а Зайнеп е била само параван.

НА КРАТКО какво се случва в 80 епизод на „Опасно изкушение“ който може да гледате от 20:00 часа на 8 ноември 2021 по bTV:

  • Хакан пита Алихан, защо не разкаже на Зайнеп за миналото си, а той му отговоря, че не иска никой да го съжалява.
  • Ендер казва на Зехра, че е страхливка.
  • Йълдъз ревнува Кемал от Зехра.
  • Ендер съветва Зайнеп да си потърси мъж от нейната черга, за да не страда като сега.
  • Зайнеп посещава Зерин в болницата, а Зерин ѝ казва, че много се срамува от това как се е дължала преди с нея.
  • Алихан моли Зайнеп да му даде малко време, а тя му казва, че вече не е човекът, който ще го чака.
  • Ендер казва на Алихан, че трябва трябва да ходят на всички светски събития, за да покажат, че бракът им е истински.

Хакан пита Алихан, как е той му отговоря, че е зле, а Хакан му казва, че нали е постигнал, това което иска, а Алихан му отвръща, че това е била най-трудната стъпка, а другото ще бъде по-лесно.

– А, Зайнеп? Защото говорих с Ирем и снощи са ходили при нея – казва Хакан.

– Била е зле?!

– Вероятността да я изгубиш е доста голяма, Алихан.

– Знам, казах ѝ, че този брак е фиктивен, и че много я обичам – казва Алихан, а той му казва, че думите сигурно силно са ѝ повлияли, а Алихан му отвръща, че ако не се е бил съюзил с Ендер срещу Халит е нямало как да продължи.

Хакан го пита, защо не разкаже на Зайнеп за миналото си, а той му отговоря, че не иска никой да го съжалява. Минали са години, докато се примири с това и сега, ако го сподели с някой друг, отново ще се измъчва и страда.

Хакан му отвръща, че го е казал от гледна точка на връзката му със Зайнеп.

– Не знам, може би после!

– Алихан, ако няма после…

– Тогава ще живея цял живот с болката, че съм изгубил любимата жена….

Хакан му казва, че днес Зайнеп не е дошла и дали да не използват договор, който е подписала, а Алихан казва, че да, защото тя може и да не иска да го вижда, но той иска да я вижда всеки ден.

Ендер казва на Зехра, че е страхливка.

Ендер и Зехра се срещат, а Зехра я пита, защо не и е казала и дали напук на баща ѝ се е омъжила. Ендер се хихика и ѝ отговоря, че най-видният ерген се е влюбил в нея и тя не е могла да не отвърне на чувствата му.

– Нали знаеш, че Зелин се върна от онзи свят – казва Зепра, а Ендер ѝ отвръща, че съжалява и ще отиде да я види. Зехра ѝ казва, че проблема не е в това, а те са успели да обърнат всичко наопаки. Ендер ѝ казва, че тя никога не се е притеснявала, че може да изгуби, защото сега е нямало да бъде на нивото, на което е. Зехра ѝ отговаря, че нивото ѝ не е за завиждане.

– Зехра искаш ли да ти каже нещо? Корабите в пристанището са на сигурно място, но не са създадени за това, а аз съм жена, която посреща буриите в открито море, а ти си една страхливка, която не мърда от мястото си и не може да го разбере – казва Ендер и си тръгва.

Йълдъз ревнува Кемал от Зехра.

Разстроена Зехра се обажда на Кемал и той идва, а Зехра му казва, че няма да прости на Ендер, а Кемал я пита, колко близки са с Ендер.

– Бяхме близки! След като татко се разведе, отношенията ни се подобриха.

– Значи си имала доверие на Ендер?

Зехра казва на Кемал да не говори така, защото Ендер и е помагала.

В този момент в кафето влиза Йълдъз с приятелка, но вижда Кемел и Зехра, и казва на приятелката си, че е видяла Зехра, ще ходи да и се обади и се връща…

– Влюбените бегълци са тук и откога се виждате, така тайно? – пита Йълдъз, а Кемал ѝ отговоря, че както вижда срещата им е на доста видно място и не се крият. Йълдъз им казва, че всичко, което не знае Халит е тайна, а Кемал ѝ отвръща, че Халит му има доверие, след като е поверил Ерим на него. Йълзъз предлага да го поканят на вечеря, а Кемал ѝ казва, че ако Зехра го покани няма да откаже, а Зехра му казва, че го кани.

Йълдъз сяда при приятелката си, но се много ядосва като гледа, как Кемал филиртува със Зехра, а приятелката ѝ я пита, дали това е гаджето на Зехра, защото е много готин младеж. Йълдъз ѝ казва, че не е, но приятелката ѝ отвръща, че като ги гледа колко са близки сигурно са гаджета. Йълдъз и отвръща, че са колеги и нямат нищо общо, но приятелката ѝ не спира и ѝ казва, че като гледа са родени един за друг, а Йълдъз ѝ казва, че се притеснява, заради Халит, защото той много пази дъщерите си, а нея въобще не я засяга.

– По интересно ми е, ти дали ще разрешиш да съм със Зехра?

Кемал отива към тоалетната, а Йълдъз го последва, а той я дърпа за ръката, а тя го пита, какво прави, а Кемал ѝ отговоря, че е чакал да дойде. Йълдъз го пита, защо я е чакал, а Кемал ѝ казва, че не е спряла да ги гледа, затова си е помислил, че иска да му каже нещо. Тя му казва, че не е гледала към тях, но въобще не си подхождат със Зехра.

– Халит няма да позволи да сте заедно!

– По интересно ми е, ти дали ще разрешиш – подхвърля Кемал, а Йълдъз му казва, че няма време да се занимава с това.

Кемал я пита защо ѝ е толкова неприятно да бъде със Зехра, а Йълдъз му отвръща, да не се прави на толкова значим.

– Ревнуваш ме?!

– Да, Кемал, толкова много те ревнувам, че съм бясна от ревност.

Кемал казва на Йълдъз, да му каже, че не иска да се вижда със Зехра и той ще спре да се вижда с нея. Йълдъз му отвръща, да се вижда, с който иска, а Кемал тъкмо да я целуне, чува, че Зехра го търси. Зехра нахлува в тоалетната, а Кемал ѝ казва, че е говорел по телефона…

Зайнеп излиза от кабинката и ядосана си говори сама: – Да ревнувам те! И не искам да се виждате!

Ендер съветва Зайнеп да си потърси мъж от нейната черга, за да не страда като сега.

В момента, в който Зайнеп си тръгва от къщата на Алихан и се сбогува с Незекет пристига Ендер с куфарите си.

– Хелоу, бившата приятелка и нова съпруга се срещнали – казва Ендер.

– Г-жо Незекет, благодаря ви още веднъж и довиждане – казва Зайнеп, а Ендер ѝ казва, че няма да я пусне, докато не пият кафе и нарежда на Незекет да занесе нещата ѝ в спалнята им с Алихан, а след това да им направи кафе.

– Ще си изпиете кафето сама! – казва Зайнеп.

– Зайнеп, не знам, дали думите ми ще те утешат, но лошият край е по-добър от безкрайната безнадежност – казва Ендер, а Зайнеп ѝ отвръща, че не се нуждае от нейната утеха.

Ендер ѝ отвръща, че знае, че е така, но тя била длъжна да ѝ го каже, след което казва на Зайнеп, че трябва да си потърси мъж от нейната черга, за да не бъде огорчена като сега. Зайнеп ѝ казва, че тя е минала всякакви граници, но тя няма да ѝ отвърне, а ѝ желае щастие цял живот и дано е намерила мъжа на живота си.

Ендер се качва в спалнята на Алихан и пита Незекет, дали това е спалнята, а тя ѝ казва, че е това, а Ендер ѝ казва, че е доста малка и не знае как ще си побере нещата. Незекет ѝ предлага да я настани в съседната стая.

-Как се казваш, скъпа? – пита Ендер

– Незакет!

– Виж Незакет, ако още от сега се разберем, после няма да си имаме неприятности. Видях, че харесваш малката, любезна госпожичка, но съпругата на Алихан съм аз и затова от тук нататък, ще става, това което кажа аз. Окей! – казва Ендер и нарежда на Незакет, къде и как да ѝ подреди вещите, но вижда снимката на Алихан и Зайнеп и ѝ казва, че всички излишни вещи трябва да се изхвърлят, като подава снимката, след което ѝ казва, че излиза, но като се върне всичко трябва да е готово.

Зайнеп посещава Зерин в болницата, а Зерин ѝ казва, че много се срамува от това как се е дължала преди с нея.

Зайнеп отива при Зерин в болницата, а тя се радва да я види, а Зайнеп я пита дали е добре, а Зерин ѝ казва, че са оправили сърцето ѝ, но не знае как ще излекува душата си.

– Всичко ще се нареди!

– И как, ще стане това, Зайнеп?

– И аз не знам как, но след всяка нощ настъпва ден, така трябва да мислите!

Зерин ѝ казва, че дори и сега се опитва да повдигне настроението ѝ, а тя какво и е причинил и много се срамува от това как се е дължала преди с нея. Зайнеп ѝ казва да не говорят за това, защото всеки допуска грешки, а и не е го направила нарочно. Зерин пита Зайнеп, дали е знаела, дали е забелязала нещо, което да я усъмни? Зайнеп ѝ казва, че не, и я моли да не се тормози, защото всичко ще премине…

Алихан моли Зайнеп да му даде малко време, а тя му казва, че вече не е човекът, който ще го чака.

Излизайки от стаята на Зерин, Зайнеп се среща с Алихан и се опитва да го игнорира, но той я пита, дали няма да дойде на работа.

– Как може да ме питаш това?

– Подписала си договор, не може да си тръгнеш!

– Така ли, заведи дело срещу мен! Аз отдавна съм си отишла! Хвърли договора в боклука, Алихан!

– Зайнеп, дай ми време, съвсем малко време!

– Алихан, аз не съм вече човекът, който ще те чака! Съветвам те да отвориш нова страница в живота си, защото аз вече го направих.

Ендер се опитва да говори с Ерим, но той не иска да говори с нея.

Наглата Ендер отива в болницата при Зерин и ѝ казва, че ако трябва да се сърди на някой, то трябва да се сърди на брат си, защото Алихан е искал да се ожени за нея.

Зерин ѝ казва да се маха, а Ендер ѝ казва, че се отбила да я види, за да не се оплаче на мъжа ѝ, че я е разболяла, а не е искала да я види.

Халит пита Йълдъз, дали не може да контролира Ерим и да използва ситуацията , че е скаран с Ендер и да се сближи с него, а Йълдъз се съгласява.

Йълдъз предлага на Халит да изведат Зайнеп на вечеря, но няма да ѝ казва, а директно ще отидат да я вземат.

Ендер казва на Алихан, че трябва трябва да ходят на всички светски събития, за да покажат, че бракът им е истински.

Алихан се прибира у дома си, а Ендер му казва, че и ако той се муси като Халит ще си имат проблеми.

– Ендер, ние не сме съпрузи, а съдружници!

– Нека като съдружници да се позабавляваме!

Алихан я пита, дали ѝ прилича на човек, който иска да се забавлява и трябва да се подготви добре за събранието на борда на директорите. Ендер му казва да не се притеснява, защото тя е до него. И го пита, къде ще празнуват тази вечер, а Алихан я пита, какво ѝ е казал преди секунди, а Ендер му отвръща, че са подписали договор и всички трябва да разберат, че бракът им е истински…

Алихан я пита какво иска да направи, а тя му казва, че трябва да ги виждат на всички светски мероприятия, а той ѝ казва, че това не е в неговия стил. Тя му казва, че знае, но познава Халит и затова трябва да започнат тази вечер, за да нанесат удар на Халит.

Алихан се качва в спалнята си и е изненадан от промяната в нея, а след това вика Незекет и я пита, къде е снимката и ѝ казва, веднага да я върне на мястото ѝ. Алихан ядосан отива при Ендер и ѝ казва, че е видял, че се е настанила в спалнята му, но да не се докосва до личните му вещи…

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.